понеділок, 23 листопада 2009 19:05

Ані Лорак важко підніматися на третій поверх
5

Ганна та Аліна Завальські з гурту ”Алібі” поправляють одяг і макіяж в арт-фойє столичного палацу ”Україна”. 18 листопада там роздавали  музичні премії ”Золота шарманка”. Дует відзначили за пісню ”Ты должен знать”
Фото: фото: Ольга КАМЄНЄВА
Потап і Настя Каменських отримали премію за пісню ”Не люби мне мозги”. ”Некоторые радиостанции не хотели ее брать, — каже Потап. — Говорили, что я учу Настю материться”
Екс-учасниця ”Фабрики зірок-3” Аліна Островська наліпила на спину крила з пір’я
Співак Віталій Козловський з бронзовою ”Шарманкою”
Співак Віктор Павлік готується до виступу в палаці ”Україна”

— Так хочу Колєньку Баскова побачити. Чула, що він кульгає, бо впав, — каже жінка років 50 у фойє столичного палацу "Україна". У середу тут уп"яте вручали музичну премію "Золота шарманка". Телеверсію покажуть у новорічні дні. Концерт мав вести російський співак 33-річний Микола Басков. Але він прибув аж опівночі. Актриса 38-річна Анастасія Заворотнюк, яка теж мала бути ведучою, не приїхала.

— Они в аэропорту задерживаются, — пояснюють адміністратори.

— Каждый год россияне задерживаются. Разве нельзя раньше вылететь,  — обурюється киянка 25-річна Наталя. Хвалиться, що пробралася за лаштунки, коли охоронець у дверях одвернувся. Ходить із фотоапаратом, знімає зірок. — Колись на "Шарманці" побачила зблизька Леонтьєва. У нього обличчя таке перекроєне, що злякалася. На маску схоже.

Потап і Настя Каменських ідуть до штучної новорічної ялинки у фойє. Потап несе у зубах свого картуза. На Настю задивляється високий хлопець. Перечіпляється через штатив відеокамери, падає біля її ніг.

— Ты знойная женщина, чуваки аж падают, — ляскає її по плечу Потап. Хапає і тягне за лаштунки. Дорогою показує "фак" в одну з фотокамер.

22-річна Анастасія Приходько співає із росіянином 30-річним Марком Тішманом. Вони разом брали участь у російській "Фабриці зірок-7". Настя перемогла, а Марк став другим.

— Мы полгода не виделись, — обіймає її Марк. Співачка у білій шовковій сукні. Помітно округлий живіт. — Даже не знал, что у Насти в жизни происходит.

— Замуж я выхожу! И беременна, — сміється та. На високих підборах обережно переступає через дроти. Перевдягається у спортивний костюм і за півгодини йде з палацу.

Тішман тішиться отриманою премією.

— Усі нагороди складаю вдома на роялі, — зважує в руках масивну бронзову "Шарманку". — Приємно, що в Україні мене відзначили. Мої батьки з Чернівців, але переїхали до Махачкали. Тато — інженер, мама — лікар, а мене навіщось віддали до музичної школи. Подобається в Україні, тут усі такі свіжі. В Москві люди дуже втомлені, але я можу жити лише там. У 14 років поїхав до Америки вчитися. Повернувся за кілька місяців.

Глядачка в капелюшку розказує, що бачила, як співачка 31-річна Ані Лорак поскандалила:

— Їй дали "люкс" аж на третьому поверсі. Її продюсер розкричався: "Чого вона має туди пхатися?". Начінающіх артістів поселили на першому, наприклад, Приходько. Але ж вона вагітна, їй важко підніматися.

— Ані Лорак дали одну гримерку з Тіною Кароль, — заперечує її подруга. — Того вона й розсердилася. Мусила чекати під палацом, доки та виступить і поїде.


Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак важко підніматися на третій поверх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути