Не усі продукти можна зберігати в холодильнику.
Для деяких продуктів не підходить прохолодне і вологе середовище, кажуть фахівці зі здоров'я кишечника.
Ці чотири продукти стають токсичними під час зберігання в холодильнику.
Часник
У прохолоді часник швидко вражає цвіль.
Головки часнику мають низьку кислотність, що робить їх схильними до розвитку Clostridium botulinum, більш відомої як збудник ботулізму.
Цибуля
Іноді люди кладуть у холодильник половинку цибулі, але робити цього не варто. Крохмаль починає перетворюватися на цукор, і цибулина поступово покривається токсичною для організму цвіллю.
Імбир
На ньому теж швидко починає утворюватися цвіль, яка пов'язана з нирковою і печінковою недостатністю.
Рис
Йдеться про вже приготований рис. Багато людей почали зберігати приготований рис у холодильнику через його стійкість до крохмалю, і вони думають, що це допомагає знизити рівень холестерину і цукру в крові. Але насправді рис - один з інгредієнтів, який найшвидше уражається цвіллю. Якщо ви збираєтеся зберігати його в холодильнику, то не більше ніж 24 години.
Звичка зберігати деякі речі на холодильнику може спричинити появу проблем. Ліки можуть дуже легко зіпсуватися, якщо зберігати їх на холодильнику. Ідеальне середовище для зберігання медикаментів – це сухе та прохолодне місце, а верхня частина холодильника не може забезпечити таке середовище.
Коментарі