Коропа мало просто просмажити. Щоб він вийшов ніжним, варто його тушкувати в молочному соусі. Подавати рибу можна з будь-яким гарніром або просто з овочевим салатом.
Інгредієнти:
Короп - 1 шт.
Цибуля -1 шт.
Молоко - 1 склянка
Сіль, перець - за смаком
Борошно для панірування
Олія для смаження
Приготування:
Коропа очистити від луски, вийняти нутрощі і зябра. Помити й порізати на порційні шматки.
Кожен шматок обкачати в борошні, змішаному з сіллю і перцем.
Обсмажити рибу на сильному вогні на сковороді до рум'яної скоринки, приблизно 5 хв.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тріску в білому вині запікають під томатно-базиліковим соусом
Очистити і нарізати дрібно цибулину.
Додати її в сковороду і готувати все разом 5 хв.
Влити склянку молока, закрити сковороду кришкою і потомити ще 10 хв.
Коментарі