понеділок, 14 листопада 2016 11:50

Коропа тушкують у молочному соусі
5

Фото: hersonckay.ru

Коропа мало просто просмажити. Щоб він вийшов ніжним, варто його тушкувати в молочному соусі. Подавати рибу можна з будь-яким гарніром або просто з овочевим салатом.

Інгредієнти:

Короп - 1 шт.

Цибуля -1 шт.

Молоко - 1 склянка

Сіль, перець - за смаком

Борошно для панірування

Олія для смаження

Приготування:

Коропа очистити від луски, вийняти нутрощі і зябра. Помити й порізати на порційні шматки.

Кожен шматок обкачати в борошні, змішаному з сіллю і перцем.

Обсмажити рибу на сильному вогні на сковороді до рум'яної скоринки, приблизно 5 хв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тріску в білому вині запікають під томатно-базиліковим соусом

Очистити і нарізати дрібно цибулину.

Додати її в сковороду і готувати все разом 5 хв.

Влити склянку молока, закрити сковороду кришкою і потомити ще 10 хв.

Зараз ви читаєте новину «Коропа тушкують у молочному соусі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути