Зима в самому розпалі і немає нічого затишнішого, ніж провести хоча б один вечір у компанії гарної книги і теплої ковдри. А зігріваючий напій не тільки додасть атмосфери відпочинку, але і подарує приємні емоції. Імбирний шоколад чудово підійде не тільки для розслаблюючих вечорів, але і в якості новорічного десерту.
Інгредієнти:
Молочний шоколад - 100 г
Молоко - 2 склянки
Вода - 1 склянка
Мелений імбир - 2 ч. л.
Мед - 3 ст. л.
Цукрова пудра - 2 ч. л.
Коньяк - 1 ст. л. (за бажанням)
Маршмеллоу - для прикраси
Приготування:
Шоколад необхідно розламати на дрібні шматочки, в каструлі розігріти молоко (не кип'ятити).
Додати в нього воду та шоколад, помішуючи, щоб добре розчинився.
Після цього додати імбир і на 10 хвилин залишити напій в каструлі під кришкою.
Після цього додати коньяк та мед, розмішати.
Налити зігріваючий напій в чашки і прикрасити кубиками маршмеллоу та посипати цукровою пудрою.
×
Коментарі