четвер, 24 березня 2011 16:52

В обласній адміністрації не лишилося жінок

Минулого тижня з облдержадміністрації звільнили двох останніх жінок — начальників управлінь.

Лідія Нікітенко, 52 роки, втратила місце начальника управління культури і туризму. 47-річна Валентина Гуляницька лишилася без посади начальника Головного управління з питань внутрішньої політики.

— Не знаю, за якими критеріями губернатор звільняє з роботи жінок. Але не за професійністю це точно, — каже "нашоукраїнка" 57-річна Олена Фещенко, колишній керівник обласного управління освіти і науки. Її звільнили однією з перших. — Мені він просто переказав своїм заступником Анатолієм Чабаном, щоб писала заяву, без жодних пояснень. А при мені область щороку була однією з лучших у державі за результатами незалежного оцінювання і перемагали в олімпіадах. 17 шкіл входили в сотню кращих. По розвитку дошкілля, поліпшення умов проживання вчителів ми взагалі були першими.

Начальницю головного управління з питань внутрішньої політики Елеонору Левицьку, 45 років, губернатор Сергій Тулуб звільнив 13 липня. У розпорядженні йшлося про її "байдуже реагування на доручення керівництва". 8 лютого Черкаський окружний адміністративний суд поновив Левицьку на посаді. Але вона досі не обіймає її. Управління ліквідовують.

Єдина жінка — голова райдержадміністрації в області — 32-річна Оксана Криницька. Працює у Золотоніському районі з минулого літа. До призначення була керівником сільськогосподарського підприємства "Відродження" у Шполянському районі.

Зараз ви читаєте новину «В обласній адміністрації не лишилося жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути