понеділок, 22 квітня 2013 07:45

Учителі та батьки проти закриття школи

11 квітня у Черкасах на сесії міської ради депутати розглянули питання про ліквідацію міської загальноосвітньої школи №34. Педагогічний колектив та батьків учнів про це не повідомили. Проти закриття закладу виступила почесний президент публічного акціонерного товариства "Азот" Валентина Жуковська, 53 роки.

Черкаська ЗОШ №34 розташована в районі Митниця. Там навчаються 600 учнів.

— Сьогодні у Черкасах, напевно, не залишилося жодної школи, якої я чи наш представник не пройшли б від першого поверху до останнього, — говорить Валентина Борисівна. — Серед моїх основних пріоритетів — підтримка творчої реалізації шкільної молоді, розвиток позашкільної освіти. Нещодавно я вкотре відвідала школу №34. Це одна з найбільших непростих шкіл на Митниці. Через свій статус загальноосвітньої та спортивну спеціалізацію заклад популярний серед учнів та батьків. Але головне — тут мають можливість навчатися діти із особливими потребами, дуже багато школярів із малозабезпечених родин, є також діти-візочники. У п'ятницю спробувала розібратися у ситуації та зустрілася із педагогічним колективом школи. Мушу сказати, ситуація непроста. І при цьому люди добре розуміють об'єктивні складнощі із фінансуванням. Але водночас вони так само потребують уваги та поваги з боку міської влади.

Валентина Жуковська запропонувала представникам педколективу  зустрітися із депутатами міської ради, членами профільної комісії з питань освіти, аби вирішити питання так, щоб школа працювала й надалі.

Зараз ви читаєте новину «Учителі та батьки проти закриття школи ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути