понеділок, 05 серпня 2013 05:15

Після прогулянок із манекеном клієнтів побільшало

Автор: фото: Анна Поліщук
 

29-річна Любов Городнича щодня по 2 год. проводить біля Центрального ринку в Черкасах. Тримає голову манекена зі штучним волоссям. Так вирішила рекламувати свої перукарські послуги. Перехожі підходять, запитують, чому вона так стоїть.

— Вирішила здивувати людей, бо коли бачать готову зачіску — це більше зацікавить, ніж просто візитки, — розповідає майстер. — Голову манекена купила півтора місяця тому, заплела йому коси і вийшла на ринок. Реакція була різною — найбільше питали, де інша частина тіла. Я пояснювала, що працюю в експрес-студії зачісок і це одна із моїх робіт. Якось підлітки вихопили у мене з рук голову. Посміялися і повернули.

Перукарка рекламує свої послуги й у інших районах міста.

— Кожного разу роблю нову зачіску: то лєнту вплету, то риб'ячий хвіст виплету. Після прогулянок із манекеном клієнтів побільшало.

— Я спочатку не поняла, що то за голову дєвочка носить, — говорить продавщиця газет Галина Ковальчук, 60 років. Працює неподалік у кіоску. — Тоді підійшла роздивитися, вона мені розказала, що у перукарні працює. Люди стали частіше до мого кіоску звертатися по газети, бо йдуть і на це диво задивляються.

За зачіску перукарка бере від 30 до 100 грн. Здебільшого виплітає коси, за бажання декорує їх квітами та стрічками.

Зараз ви читаєте новину «Після прогулянок із манекеном клієнтів побільшало». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути