понеділок, 11 червня 2012 07:00

Пересадочний квиток діє 20 хвилин

На черкаських маршрутах №8, 21, 26 ввели пересадочний квиток. Заплативши один раз, можна проїхати з Хімселища чи нового автовокзалу на Митницю з однією пересадкою.

О 12.40 на зупинці Новий автовокзал сідаю на маршрут №26, у кондуктора прошу пересадочний квиток. Він коштує як звичайний — 2,5 грн.

— Діє 20 хвилин, — пояснює кондуктор Оксана, 27 років. Дає квиток, покреслений червоним маркером. Внизу ручкою зазначений час прибуття на зупинку Палац піонерів. Там роблять пересадку. — Квитки ще саморобні, не встигли зробити нові. Люди, канєшно, довольні. Ото тільки кажуть, щоб більше часу давали, бо багато-хто ще хоче на базар забігти. Але якщо 30 хвилин, то ми ще беремо, а якщо на 40, то ні. Найчастіше купують у час пік, коли їдуть та вертаються з роботи. Буває таке, що всього три квитки за день продам, а буває і 16.

Пересадочні квитки на своїх маршрутах увело товариство "Черкасиавтотранс".

— Ми порахували, що це буде вигідно і нам, і пасажиру. На сьогодні немає прямого сполучення. Митниці з новим автовокзалом. Лише деякі маршрути роблять спроби, але ходять з великими інтервалами. А наші маршрутки їздять кожні 5-6 хвилин, — розповідає  Володимир Соломений, генеральний директор товариства "Черкасиавтотранс".

Щодня на маршрутах продають близько 700 пересадочних квитків.

— На сьогодні організація поки що має убитки — на трьох маршрутах втрачаємо 900 гривень у день. Але думаю, що скоро ми вийдемо в прибуток за рахунок залучення додаткових пасажирів. Кількість придбаних пересадочних квитків щодня збільшується, — каже Соломений.

Зараз ви читаєте новину «Пересадочний квиток діє 20 хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути