понеділок, 26 серпня 2013 00:15

"Чоловік має заробляти хоча б на гривню більше"

Автор: фото надане Валентиною Зеленою
  Валентина Зелена: ”Чоловік із дружиною повинні бути партнерами. Я розумна і сильна, то він теж має бути на такому рівні”
Валентина Зелена: ”Чоловік із дружиною повинні бути партнерами. Я розумна і сильна, то він теж має бути на такому рівні”

"Газета по-українськи" визначила трійку завидних наречених Черкас. Звертали увагу на самореалізацію дівчат і фінансову незалежність. Відібрали претенденток за результатами опитування у соцмережах.

Валентина Зелена, 23 роки. Півтора року тому відкрила кав'ярню "Кавіта" у Черкасах. Гроші заробила за кордоном під час навчання. Має спеціальність "управління бізнесом". Також робить візаж та перекладає. Планує реалізувати ще кілька бізнес-проектів у сфері послуг.

— Чоловік із дружиною повинні бути партнерами. Я розумна і сильна, то він теж має бути на такому рівні. Зарплата 3 тисячі доларів на місяць мене цілком влаштує. Чоловіку слід заробляти хоча б на гривню більше. Сімейні обов'язки маємо виконувати разом. Не вважаю, що вдало вийти заміж — це коли чоловік заробляє, шуби купляє і на курорти возить. Вдало — це коли ти не маєш машини, відпочиваєш у Криму, але вдома злагода й немає скандалів.

Припускає, що з нею можуть одружитися через гроші.

— Це один із головних страхів моєї мами. Вона просить при знайомствах не говорити, чим займаюся, — розповідає Валентина. — В першу чергу звертаю увагу на взуття й запах. Можу йти по вулиці й почувши приємний запах, повернутися вслід. Якщо хлопець сподобався — підійду і познайомлюся. До майбутнього чоловіка у мене дві вимоги: перша — щоб з ним було цікаво. Для цього необов'язково мати 33 вищі освіти. Мені цікаво, якщо він приїде з роботи і розповість, як у нього відбуваються продажі чи як він землю обробляє. Не знаю цього, то із задоволенням послухаю. Другий пунктик — чоловік має бути не жадним. Я самостійна в цьому плані й за себе сама можу заплатити. Але бувають випадки, коли хлопець каже, що ми не підемо в кіно у суботу, бо воно в цей день дорожче.

Мрію про весілля за кордоном, бажано на острові.

На побаченнях не розповідає про магазини

Маргарита Панченко, 21 рік. Три роки тому відкрила у столиці два магазини білизни та купальників. Також організовує вечірки в нічних клубах. Батьки — приватні підприємці у Черкасах.

— Можу себе забезпечити, тому сама обираю з ким бути. Впевнена в собі, знаю, як викрутитися з будь-якої ситуації. Ще дуже смачно готую, і це кажуть усі, хто куштував. Тож мій чоловік буде завжди ситим, — говорить Маргарита.

Щомісяця заробляє не менш як $1,5. У майбутньому хоче мінімум $5 тис. Їздить "Хондою Сивік", планує змінити на білий "Рендж Ровер Евок".

— Мій ідеальний чоловік повинен займатися спортом, стильно одягатися, бути чистоплотним. Мати улюблену роботу і заробляти більше ніж я, — каже. — Звісно, може бути, що у когось будуть наміри одружитися зі мною за розрахунком. Але цього не допущу, бо дуже добре розбираюся в людях. На побаченнях не розповідаю, що в мене магазини і скільки маю грошей.

"Не можу терпіти, коли чавкають під час їжі"

Ірина Євченко, 27 років. Хореограф групи підтримки баскетбольної команди "Черкаські мавпи". У квітні відкрила першу в місті школу черлідингу і сучасного танцю. Має наукове звання магістра фізичної культури та спорту.

— Хочу мати двох дітей, як у моїй родині. Але може бути і більше. Обов'язки повинні розподіляти порівну: я готую, чоловік сміття винесе. Не так, що все на мені, а він тільки гроші заробляє. Ідеальний чоловік — той, який схожий на батька. Він мусить стежити за своїм здоров'ям, бути не товстим, цілеспрямованим. Заробляти, може, як і я, але не менше. Має бути культурний. Не можу терпіти, коли чавкають під час їжі. Ідеальний чоловік не повинен бути занурений тільки в роботу, а й достатньо приділяти уваги мені.

Зараз ви читаєте новину «"Чоловік має заробляти хоча б на гривню більше"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути