понеділок, 19 вересня 2011 05:30

Цілителька Світлана рятує людей Божим словом, свічками та йорданською водою

Автор: фото: Уляна ЛИСЕНКО
  Цілителька Світлана у роботі використовує ікони та освячені свічки
Цілителька Світлана у роботі використовує ікони та освячені свічки

— Звернулася до Світлани півроку тому за порадою тітки. Мені за 30, а одруженою ніколи не була, навіть серйозних стосунків з хлопцями не мала. При зустрічі Світлана відразу помітила, що на мені "вінок безшлюбності". Цілителька за два прийоми зняла з мене прокляття. Не минуло й місяця, як я зустріла коханого, — розповідає черкаска Марина, 32 роки.

Світлана із Черкас з підліткового віку зцілює людей. Передбачає майбутнє, розповідає про минуле та сьогодення, знімає причину, зурочення, прокляття, повертає удачу, допомагає позбутися проблем у сім'ї, з'єднує долі та знімає "вінок безшлюбності". Проводить потужні магічні обряди на оновлення здоров'я і сімейне щастя. До неї за допомогою щотижня звертаються десятки людей з усієї Черкащини та України.

— По очах відразу видно порчу. Таким постійно не щастить у роботі, розпадається сім'я, чіпляються різні болячки. І ніхто не може пояснити, в чому справа. Таке трапляється переважно через заздрість. У таких випадках рятую людину Божим словом, свічками та йорданською водою. Обов'язково кожному, хто до мене звернувся, ставлю захист, — каже 42-річна Світлана.

Найчастіше звертаються до цілительки ті, кому не можуть поставити діагноз лікарі. У таких випадках хворому швидше за все пороблено. Лікарі цієї хвороби не лікують і не визнають. Поробити людині може навіть той, хто не має надзвичайних здібностей. Для цього достатньо лиш побажати недоброго. Жінки звертаються переважно повернути чи знайти коханого. Молоді дівчата просять передбачити майбутнє.

Точну кількість сеансів для позбавлення хвороби Світлана не знає. Усе залежить від людини та проблеми, з якою вона звернулася.

— Для когось вистачить одного сеансу, а якщо напасть в організмі дуже запущена, то більше. Якщо хвороба невиліковна, відразу зізнаюся, що не зможу допомогти. Для повного одужання слід точно виконувати те, що я раджу, та вірувати. Частіше ходити до церкви і щодня молитися, — розказує Світлана.

У роботі цілителька використовує святу йорданську воду, освячені свічки та ікони. Щорічно привозить їх з Єрусалима. Щотижня Світлана відвідує церкву, а щомісяця їздить до монастирів.

Звертайтеся за тел.: 38 39 24, 067 979 60 71

Зараз ви читаєте новину «Цілителька Світлана рятує людей Божим словом, свічками та йорданською водою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути