пʼятниця, 27 березня 2015 17:08

Зірку стрічки "Місія нездійсненна" дружина шантажує інтимним відео

Автор: Reuters
 

Актор зірка фільму "Місія нездійсненна: Ізгой" Джеремі Реннер зараз занурений у важкий шлюборозлучний процес зі своєю дружиною Сонні Пачеко. Після декількох місяців шлюбу дівчина сподівається отримати кругленьку суму від колишнього коханого і право опіки над їхньою дворічною дочкою Авой. Близький друг актора, вважає що благовірна його друга - вимагач і шахрайка. Товариш Джеремі впевнений, що Пачеко вийшла заміж за зірку блокбастерів тільки заради громадянства США і грошей.

41-річний Крістофер Вінтерс дружить з Джеремі більше 20 років. Чоловік не міг мовчати і висловив свої припущення в суді. Вінтерс розповів про те, що Пачеко насправді не така хороша мама і дружина, як це могло здатися на перший погляд. Будучи вагітною Сонні дозволяла собі вживати алкоголь і курити, що вже говорити про те, що ще на ранніх термінах вагітності вона кілька разів мала намір зробити аборт.

Як говорить Вінтерс, недбайлива мати випивала по пляшці вина за день, продовжуючи при цьому годувати дівчинку грудьми. Втім, через шість тижнів Пачеко відмовилася від грудного вигодовування, щоб не труїти дочку алкоголем. Пачеко також могла собі дозволити залишити новонароджену доньку без нагляду, а сама відправитися на вечірку. Крістофер також зазначив, що Сонні всіма способами намагається домогтися в суді рішення на свою користь, інакше вона загрожує Реннеру зіпсувати його репутацію скандальним відео.

"Я чув п'ять або шість разів, як Сонні говорила, що Джеремі варто бути з нею добрішим, не перешкоджати в фінансових питаннях і отриманні грін-карти, інакше вона продасть його інтимне відео сайту TMZ", - говорить товариш актора.

Зміст відео, зрозуміло, не розголошується.

Зараз ви читаєте новину «Зірку стрічки "Місія нездійсненна" дружина шантажує інтимним відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути