неділя, 25 січня 2015 23:39

Зірка турецьких серіалів Бурак Озчивіт прокоментував чутки про службовий роман

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Зірка турецьких серіалу "Корольок пташка співоча" Бурак Озчивіт прокоментував чутки про службовий роман з партнеркою за проектом Фахріє Евджен.

"Так, до нас з Фахріє велика увага преси та пересічних людей, але з акторської точки зору це нас тільки звеличує, адже наші проекти успішні і популярні - така наша професія завжди бути на людях ми повинні до цього призвичаїтися", - сказав Бурак Озчивіт у передачі "Світське життя".

Актор також розповів, що відрізняє його від головного героя нової стрічки "Любов схожа на тебе".

"Той факт, що я володію рестораном допоміг мені краще вжитися у роль, але на цьому наша схожість закінчується, коли він закохується у героїню Фахріє Евджен, то робота відходить на другий план, я завжди намагаюсь зберігати холодну голову", - сказав зірка.

Сама Фахріє Евджен зазначила, що екранне весілля з Бураком було особливим.

"Чесно кажучи це не перше моє кіновесілля, і раніше траплялися у мене такі зйомки але цього разу все дійсно було по-особливому, все було незвично - я сама брала участь у створені весільної сукні, вона мала виглядати просто і цнотливо - мене переповнювали незвичайні почуття", - сказала акторка.

Зараз ви читаєте новину «Зірка турецьких серіалів Бурак Озчивіт прокоментував чутки про службовий роман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути