понеділок, 22 лютого 2016 18:42

Зірка "Трансформерів" задовольнив мазохистське прохання фаната

Зірка "Трансформерів" задовольнив мазохистське прохання фаната
Reuters

Голлівудський актор і зірка "Трансформерів" Шая ЛаБаф вдарив по обличчю свого шанувальника прямо під час чергового подання в Оксфордському університеті. Молода людина сам його просив про це, так що в цей раз Шайя уникне проблем з законом.

19 лютого після виступу в Оксфордському університеті ЛаБаф надійшло дивна пропозиція, від якого він, втім, не став відмовлятися. Якийсь молодий чоловік, шанувальник артиста, скористався моментом і вирішив поспілкуватися із зіркою. Вони їхали в ліфті і говорили про життя і творчість. Раптово студент попросив Шайю вдарити його по обличчю, нібито для того, щоб завершити свій творчий проект. Актор пішов назустріч тому, хто просить.

"Ти хочеш, щоб я вдарив тебе по обличчю? Але я не буду бити тебе дуже сильно" - сказав артист прихильнику і відважив йому невелику ляпас.

Вже після, в інтерв'ю одному з видань студент зізнався, що йому просто здалося, що його кумир засумував, і таким чином він вирішив підняти йому настрій.

Нагадаємо, що ЛаБаф обожнює епатувати публіку своїми дивними уявленнями. Те з паперовим пакетом на голові заявиться на світський захід, то тиждень промовчить в виставковому залі, демонструючи себе, як експонат, то запропонує шанувальникам спостерігати за тим, як він дивиться фільми зі своєю участю.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Трансформерів" задовольнив мазохистське прохання фаната». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути