середа, 17 квітня 2024 14:58

Журнал Time включив дружину Навального у сотню найвпливовіших людей світу
3

Юлія Навальна
Фото: Kristina Varaksina
Юлія Навальна
Олексій і Юлія Навальні

Вдова російського опозиційного політика Олексія Навального - Юлія - з'явилась на обкладинці журналу Time.

Редактори видання зробили добірку ста найбільш впливових людей світу, серед яких опинилася росіянка.

"Більш за все я хочу, щоб Кремль і його чиновники розуміли: якщо вони вбили Олексія, то я підіймуся. Якщо зі мною щось зроблять, прийде інша людина", - сказала в інтерв'ю жінка.

За словами жінки, рано чи пізно стануть відомі точні обставини смерті Навального, але вона вірить у те, що її чоловіка вбили за прямим розпорядженням президента РФ Володимира Путіна.

"Це не війна Росії, це війна Путіна", - підсумувала вдова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зрадник Юрій Бардаш видав чергову маячню про Україну

Українці обурені появою Навальної на світових шпальтах.

"А на що вона впливає?", "Припиніть підтримувати Росію", "Смішно чути таке від слабкої рабської опозиції", "Хочеться блювати", "Вже навіть не смішно. Вона нікому не загрожує, тому досить жива. Ті протести перед виборчими дільницями - жалюгідні", - пишуть у коментарях.

16 лютого цього року в російській колонії раптово помер відомий опозиціонер Олексій Навальний. Президент України Володимир Зеленський заявив, що саме Путін убив Навального, як і інших "нещасних", яких ліквідував його режим. Росія озвучила свою версію: Навальному нібито стало погано під час прогулянки по колонії, його намагалися врятувати медики, але не змогли.

Після смерті Навального - Юлія - виступила з головної сцени Мюнхенської безпекової конференції. Вона закликала міжнародну спільноту "згуртуватися та перемогти це зло" - "жахливий режим, який зараз у Росії".

Пізніше вдова прилетіла на виступ Джо Байдена в США. Тоді її хотіли посадити за один стіл з Джилл Байден і Оленою Зеленською. Почувши це, перша леді України відхилила запрошення Білого дому.

Зараз ви читаєте новину «Журнал Time включив дружину Навального у сотню найвпливовіших людей світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути