вівторок, 06 жовтня 2015 18:09

Злата Огнєвіч змусила іспанців співати українською
5

Фото: фото надане прес-службою Злати Огнєвіч

Українська співачка Злата Огнєвіч дала концерт в Мадриді. Стала спеціальним гостем на вечірці шанувальників "Євробачення" в Мадриді. Вона єдина з України, кого запросили на щорічний конгрес офіційного фан-клубу міжнародного конкурсу. Співачка розповіла кореспонденту Gazeta.ua", як іспанці заспівали українські хіти.

"Зуміла розігріти іспанців новою піснею "Запали вогонь". Була здивована, що половина іспанських фанів співали разом зі мною. Як виявилось, вони вивчили слова, коли дивились відео в YouTube. Дізналась, що заради моєї участі на концерті приїхали прихильники з інших країн. Французи та португальці теж підспівували разом зі мною" — розповідає Злата.

Артистка могла б і не встигнути на концерт. Літак запізнювався на дві години. Пропонували брати квиток на інший день. Цього співачка допустити не могла. Скористалася послугами інших авіаліній.

Під час виступу Злата Огнєвіч виконувала не тільки пісню, завдяки якій про неї дізналася вся Європа - Gravity, але і нову україномовну пісню "Запали вогонь", а також "Зозулю". Крім того, артистка порадувала іспанців виконанням світового хіта "At Last". Перед виступом фанати аплодували стоячи три хвилини.

Зараз ви читаєте новину «Злата Огнєвіч змусила іспанців співати українською». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути