вівторок, 26 травня 2015 17:10

Дружина Джорджа Клуні вважає себе найгламурнішим адвокатом у світі

Автор: Reuters
 

Дружина Джорджа Клуні Амаль Аламуддін володіє прекрасним смаком і відчуттям стилю, вона завжди доглянута. Незважаючи на щільний робочий графік, 37-річний адвокат з прав людини перед папараці постає в ідеальному вигляді. Сама Амаль вважає, що її працездатність і досягнення гідні поваги, тому місіс Клуні мріє з'явитися на обкладинці одного з найавторитетніших модних видань - Vogue - і стати прикладом для багатьох працюючих жінок.

Наближений до Амаль друг каже, що зараз вона досягла всього, до чого раніше прагнула. В її списку "планів на майбутнє" не вистачає лише обкладинки Vogue.

"Амаль вважає себе найгламурнішим адвокатом у світі, - каже інсайдер. - Вона схиблена на славі і моді. На думку Аламуддін немає абсолютно нічого страшного в тому, щоб заради зняття стресу піти в бутік і залишити там близько 20 тисяч доларів ".

Відзначимо, що мрії Амаль цілком можуть стати реальністю завдяки її знаменитому чоловікові Джорджу. Як відомо, актор добре знайомий з головним редактором видання Анною Вінтур, яка власне і вирішує, хто прикрасить обкладинку Vogue.

Нагадаємо, нещодавно 54-річний Клуні говорив про те, наскільки "неймовірним" стало його життя, після того, як він одружився на Амаль. "Це дивно, - ділився Джордж враженнями з пресою. - З першого дня, як я її зустрів, вона завжди була ексцентричною, веселою з неймовірним почуттям стилю. Вона одночасно може працювати над 11 справами, при цьому викладати в університеті і бути все такою ж прекрасною".

Зараз ви читаєте новину «Дружина Джорджа Клуні вважає себе найгламурнішим адвокатом у світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути