неділя, 21 березня 2010 14:04

Дружина Андрія Шевченка забрала дітей в Англію

Дружина Андрія Шевченка забрала дітей в Англію

Дружина футболіста Андрія Шевченка екс-модель Крістен Пазік на зиму відвезла дітей в Англію. Про це кореспонденту Gazeta.ua футболіст розповів на 14-й церемонії вручення премії "Людина року – 2009" вчора у столичному палаці "Україна".

"Там сини закінчують школу" - кеже Андрій.

Торік влітку Шевченко повернувся в "Динамо", уклавши контракт з футбольним клубом на два роки. Його дружина з двома синами 5-річний Джорданом та 3-річним Крістіаном залишалися в Лондоні, де раніше грав Шевченко. Переїхали у Київ у серпні, жили у столичному п"ятизірковому готелі "Хаят".

Президент "Динамо" Ігор Суркіс обіцяв влаштувати дітей футболіста у підготовчу групу Київської міжнародної школи. Навчання там коштує від $10 тис. на рік. Вчаться діти з трьох років. Заняття проводять англійською та українською мовами.

"Я не хочу розповідати, де вчитимуться мої діти. Їхня безпека для мене понад усе. Скажу тільки, що школу ми знайшли."

Андрій живе в номері на базі "Динамо". Подейкують, півроку тому футболіст купив собі квартиру в історичному центрі Києва.

"Перед від"їздом Крістен у Лондон ми вибрали собі житло. Це не на Золотих воротах і не на Грушевського, але у центрі Києва. Про будинок у Конча-Заспі ми ще не думали".

З дружиною та дітьми Андрій бачиться кілька разів на місяць.

"Я їжджу до них, вони приїжджають до мене. Погода покращилась, тому навесні діти приїдуть сюди. Хоча в Лондоні Восьме березня не святкують, я приїхав до Крістен, подарував їй квіти".

Шевченко зізнався, що слідкує за виступами української збірної параолімпійців у Ванкувері.

"Я гордий за цих людей. Вони роблять неможливе".

Зараз ви читаєте новину «Дружина Андрія Шевченка забрала дітей в Англію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути