четвер, 21 лютого 2013 13:25

"Зарплата депутата це як пів-пісні заспівати" — Денис Повалій

"Зарплата депутата це як пів-пісні заспівати" — Денис Повалій
Музикант захистив маму Фото: tv-kino.com

Денис Повалій став на захист своєї мами новоспеченого депутата Таїсії Повалій. Молодий музикант наголосив, що вона своєю присутністю у Верховній раді несе позитив. Про це він розповів Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Причепились до того, що вона не знає, що таке державний устрій. Я по собі знаю, я закінчував не так давно, як вона, я вже не пам'ятаю, яка різниця між устроєм та формою правління. Це ж не головне. Головне те, що мама може своїм обличчям нести в ту біомасу людей, які сидять, 450 чоловік, хоч якийсь позитив. Бо вони ж там постійно лаються і б'ються", - наголосив він.

За словами Дениса, він був здивований, коли дізнався, що його мати в списку Партії регіонів зайняла друге місце.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Денис Повалій не може займатися сексом у маленьких машинах

"Мені насправді ніхто нічого не казав. Зустрічаю я Джеджулу на заправці. Він каже: "Ну що, вітаю". Я питаю: "З чим?". Він: "Ну мама твоя". Він так і не сказав, що. Я почав гуглити. А це якраз оголосили першу п'ятірку. Я був чесно здивований, вражений. Але один із головних мотивів мами — їй справді захотілось чимось іншим позаробляти собі гроші. Майже безкоштовно, порівняно з гонорарами артиста. Депутат щось там до 10 тисяч гривень отримує в місяць. Це як заспівати пів-пісні", - підкреслив музикант.

Зараз ви читаєте новину «"Зарплата депутата це як пів-пісні заспівати" — Денис Повалій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути