пʼятниця, 18 листопада 2011 12:19

За побиття Юрія Антонова порушили кримінальну справу

За побиття Юрія Антонова порушили кримінальну справу

Підмосковна поліція порушила кримінальну справу за фактом нападу на відомого співака Юрія Антонова на автозаправці, повідомило у п'ятницю джерело в правоохоронних органах Московської області.

Інцидент стався 4 листопада на Боровському шосе. За даними джерела, конфлікт розпочався з перепалки, але незабаром переріс в бійку. Сварка сталася нібито через те, що мотоцикл загороджував проїзд машині Антонова. Джерело говорило, що під час конфлікту Антонова вдарили по обличчю. Співак написав заяву в поліцію, і правоохоронні органи почали перевірку.

"За результатами перевірки порушено кримінальну справу за статтею 116 КК РФ (побої)", - сказав співрозмовник.

Раніше джерело в правоохоронних органах повідомляло, що співак і композитор у своїй заяві вказав прикмети мотоцикліста. Проте поліція особистість байкера поки не встановила.

Антонов заявляв, що ніяк не провокував опонента. Як зізнався артист, він був незадоволений тим, що байкер загородив проїзд і заважав заправитися автомобілістам, проте, за словами співака, саме мотоцикліст накинувся на нього з кулаками. Антонов вважає поведінку байкера проявом "неповаги".

Зараз ви читаєте новину «За побиття Юрія Антонова порушили кримінальну справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути