четвер, 02 лютого 2012 17:20

З Емінемом судяться за крадіжку ідеї рекламного ролика

З Емінемом судяться за крадіжку ідеї рекламного ролика

Житель Нью-Йорка Стівен Лі Пік подав до суду на Емінема за крадіжку ідеї для рекламного ролика Chrysler. Позов був поданий ще 12 січня, але в розпорядження преси документи опинились тільки зараз, повідомляє AllHipHop News.

У позові, написаному від руки з численними помилками, Лі Пік стверджує, що саме він придумав кожну деталь ролика для Chrysler, в якому знявся Емінем і який був показаний під час торішнього Super Bowl (Суперкубка Національної футбольної ліги США).

Лі Пік повідомив, що 9 вересня 2010 року він перебував в ресторані разом з Крістіною Агілерою та її тодішнім чоловіком Джорданом Бретменом (Jordan Bratman). За його словами, Агілера зателефонувала Маршалу Метерсу (справжнє ім'я Емінема), а потім передала трубку Лі Піку. У своєму позові Лі Пік стверджує, що виконавець поцікавився у нього, чи повинен він зніматися в ролику для Chrysler. Лі Пік нібито порадив Емінему взяти в ньому участь і розповів співакові, як повинен виглядати його ролик. Деталі, описані в позові, збігаються з сюжетом ролика.

Лі Пік також заявив, що Емінем обіцяв йому 50 відсотків від суми, яку йому заплатить Chrysler за ідею ролика. За словами позивача, він не отримав ніякої грошової винагороди за свою задумку і зажадав від суду виплатити йому компенсацію у розмірі 9 мільйонів доларів. Чому Лі Пік подав позов саме зараз, через рік після виходу ролика, він не уточнює. У графі "адреса" позивач вказав, що він безпритульний, а в якості телефонів для зв'язку залишив номер своєї матері і номер мобільного. За жодним з них журналістам AllHipHop News не вдалося зв'язатися з Лі Піком.

Копію позову, поданого Лі Піком, можна вивчити на сайті AllHipHop News. Реакція Емінема на судовий позов поки невідома.

У двохвилинному ролику "Народжений з вогню" Емінем їде по вулицях Детройта (рідне місто виконавця та центр виробництва автомобілів Chrysler) на новому Chrysler 200 Sedan. Саундтреком до ролика звучить пісня Емінема Lose Yourself. Реклама отримала чотири золотих і одну бронзову нагороду на Каннських левах 2011, в тому числі за кращу режисерську роботу і кращий сценарій.

Зараз ви читаєте новину «З Емінемом судяться за крадіжку ідеї рекламного ролика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути