Ексклюзиви
четвер, 07 листопада 2013 10:38

"Я - не силіконова долина" - співачка Еріка

Автор: фото:tsn.ua
 

З того часу, як у складі нової ВІА Гри з'явилась зваблива красуня Еріка Герцег, багато хто порівнює її з іншою українською співачкою Ерікою. В інтерв'ю кореспондентам ТСН Особливе на 1+1 дівчата розповіли, чим відрізняються і, що мають спільного.

"Мене порівнювати ні з ким не можна, тому що одна-єдина оригінальна, натуральна, не силіконова долина, Еріка - це я", - говорить брюнетка Еріка, яка ще декілька років тому гучно заявила про себе в українському шоу-бізнесі.

"Мені сказали подивитись в інтернеті, я подивилась, ну вона гарна", - говорить Еріка Герцег про свою колегу.

Дві Еріки відрізняються фізично, одна брюнетка, інша блондинка та і форми у дівчат різні в об'ємах, адже груди Еріки Герцег, про які так всі говорять штучні, а у Еріки брюнетки справжні і навіть більші ніж у її колеги.

На відміну від своєї тезки, ім'я Еріки Герцег справжнє і записано у її паспoрті, а Еріка брюнетка у житті має ім'я Анастасія Кочеткова.

Еріку брюнетку, до речі теж декілька років тому бачили претенденткою на місце солістки у гурті ВІА Гра, але не склалося.

"Костя бачив, що я сольний артист і зжеру усіх, хто буде поряд, я сучка, я би не дала, я би рвала на себе увагу", - говорить Еріка.

Учасниця нової ВІА Гри Еріка Герцег вже зараз відчуває власну популярність і говорить, що прихильники переслідують її.

"Мене всі впізнають, я без кепки та окулярів не можу вийти на вулицю", - каже Еріка Герцег.

Єдине, що об'єднує дівчат, це амулет, який вони носять, щоб їх не зурочили, а саме червону стрічку на руці.

"Щоб не зурочили. Багато хто вважає, що я кабалістка, але червону нитку і ношу більше п'яти років, тому що я думаю психологічно вона допомогла мені схуднути", - говорить Еріка Герцег.

"У меня теж є стрічка, в цьому ми схожі, все вона робить правильно. Цю стрічку мені нав'язала мама, начаклувала", - розповіла темноволоса красуня Еріка.

Зараз ви читаєте новину «"Я - не силіконова долина" - співачка Еріка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути