Ексклюзиви
вівторок, 20 вересня 2011 09:33

Warner Bros. виплатить Чарлі Шину $25 млн за розірваний контракт

Warner Bros. виплатить Чарлі Шину $25 млн за розірваний контракт

Голлівудська кіностудія Warner Bros. оформляє мирову угоду, що передбачає виплату багатомільйонної компенсації відомому актору Чарлі Шину за необгрунтоване розірвання з ним контракту і заподіяння матеріальної шкоди. Сума компенсації сягає 25 млн доларів, повідомляє The Los Angeles Times.

За даними видання, актор, який прославився своїми ролями в картинах "Взвод", "Гарячі голови" і "Волл-стріт", в обмін на солідні грошові виплати відкликає з Верховного суду Лос-Анджелеса позов, поданий в березні, і відмовляється від подальших претензій щодо кіностудії. Такий результат тяжби є однозначною перемогою для Шина і створює прецедент в Голлівуді, де великі студії практично не терплять поразок у трудових спорах навіть із знаменитими виконавцями.

Розірвавши контракт з актором, Warner Bros. виключила Шина зі складу популярного серіалу "Дві з половиною людини". Гонорар виконавця за один епізод стрічки досягав, за наявними даними, 1,8 млн доларів. Актор позбувся солідного джерела доходу і положення найбільш високооплачуваного актора на американському телебаченні.

Шин подав у березні судовий позов на студію Warner Bros. та її продюсера Чака Лоррі, вимагаючи від них 100 млн доларів відступних. За словами актора, скандал був пов'язаний з особистою неприязню, яку відчуває до нього продюсер.

Кіностудія формально поставила виконавцю в провину образу продюсера і зрив зйомок на 10 днів. Але ні для кого не секрет, що справжньою причиною звільнення стали скандальні загули і неадекватна поведінка зірки серіалу, які кидали тінь на репутацію Warner Bros.

Warner Bros. пішла на поводу у продюсера, розірвавши контракт з актором, коли останній хворів. Це стало грубим порушенням американського законодавства.

Зараз ви читаєте новину «Warner Bros. виплатить Чарлі Шину $25 млн за розірваний контракт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути