четвер, 30 липня 2015 19:05

Вуді Аллен розповів про сімейне життя з дружиною, яка набагато молодша за нього

Автор: Reuters
 

Режисер Вуді Аллен в новому інтерв'ю все-таки відповів на кілька питань, пов'язаних з його дружиною Сун-і Превен. Нагадаємо, що режисер і його дружина - одна з найбільш неоднозначних пар Голлівуду, адже Превен не тільки молодше чоловіка на 35 років, але й була прийомною дочкою Мії Ферроу - колишньої цивільної дружини Аллена.

Роман режисера з падчеркою послужив причиною його розриву з Ферроу. Після Міа звинуватила його в розбещенні малолітніх, а інша її дочка, Ділан, минулого року заявила про домагання з боку Вуді.

В інтерв'ю порталу NPR режисер відповів на запитання, чи вплинула, на його думку, історія з Ділан Ферроу на ставлення до нього його шанувальників.

"Я б сказав, що ні. У моїх фільмів і так завжди була невелика аудиторія, і вона існує роками. Якщо відгуки погані, на мій фільм не йдуть, якщо хороші, - швидше за все, підуть".

Режисера, якому цього року виповниться 80 років, запитали, чи вірить він у те, що вічне кохання не буває і будь-які відносини з часом тьмяніють.

"Так, майже завжди. Вам може пощастити і ви знайдете стосунки, які триватимуть довго. Може, навіть ціле життя. Але й вони з роками потьмяніють.

Відносини - найскладніше, з чим людям доводиться стикатися. Ми боремося з самотністю, нам складно знайомитися, підтримувати відносини. І ми завжди чуємо: "Над стосунками потрібно працювати". Але якщо тобі дійсно щось подобається, тобі не доводиться працювати над цим. Я люблю музику, але не змушую себе над нею працювати. Хтось любить кататися на човні по вихідних, але він же не говорить собі: "Ох, потрібно над цим працювати".

Так само і з відносинами. Якщо ви відчуваєте, що, постійно повинні над ними працювати, значить, щось не так".

Незважаючи на своє переконання в тому, що кохання з часом слабшає, Вуді зізнається, що зараз цілком щасливий у шлюбі. Про свою дружину Сун-і він каже:

"Мені пощастило. Я вже 20 років щасливо одружений. Напевно, фактор ненормальності в тому, що я набагато старший за дівчину, з якою одружився. Я старший на 35 років, і, так вже вийшло, у мене були до неї батьківські почуття. Вона на них відповіла. Мені подобалася її молодість і енергія. Але я не квапив її, у неї був час подумати і прийняти рішення ".

Як розповідає режисер, він не очікував, що роман буде настільки тривалим:

Спочатку я не думав, що це щось серйозне ... Але потім ми почали разом подорожувати, потім стали жити разом, і нам це подобалося. А різниця у віці не мала ніякого значення.

Їй цікаво було дізнаватися від мене щось нове, вона вчилася і в чомусь вже могла мене перевершити.

Аллен ніколи не приховував, що він дуже замкнутий і завжди мав проблеми із спілкуванням. В інтерв'ю він також згадує про це:

"Ніколи не любив людей. Деякі з них чудові, але занадто багато тих, хто не так чудовий".

На питання про те, чи вважає він себе хорошою людиною, Аллен відповідає:

"З роками я стаю краще. Я став більше співчувати людям, вести себе краще, більш порядніше У мене не завжди це виходило. У 20, навіть в 30 років я не думав про інших, я був занадто амбітний і егоїстичний, недостатньо чутливий у відносинах з жінками, з якими зустрічався. Я не був жорстокий з ними, просто мені не вистачало чутливості. З роками я почав розуміти, що вони страждають так само, як я".

Зараз ви читаєте новину «Вуді Аллен розповів про сімейне життя з дружиною, яка набагато молодша за нього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути