пʼятниця, 25 листопада 2011 18:21

Волочкова розповіла, навіщо оголює груди на публіку

Волочкова розповіла, навіщо оголює груди на публіку

Російська балерина Анастасія Волочкова розповіла про свої відносини з Миколою Басковим.

"Це дуже близька дружба. Я б сказала так. Я завжди сприймала його як такого чубатого хлопчика. Завжди веселого, такого "Коля-свято". Але те, що він перетвориться на чоловіка, який почне надавати знаки уваги...", - охарактеризувала балерина стосунки з Басковим.

Волочкова розповіла, яким чином їхнє з Басковим фото в ліжку опинилося в мережі.

"Він приїхав до мене додому напередодні 35-річчя, подарував мені трусики і ліфчик. І сказав: Настя, я бачив фотографії, мабуть, тобі потрібна нижня білизна", - розповіла балерина.

Друзі допізна репетирували, і Настя запропонувала залишитися на ніч у неї.

"Я так - раз, на груди прилягла. Він сфотав мене швидко. Виклав фотографію. Але це - Коля, треба знати, я навіть не розсердилася", - зауважила Анастасія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волочкова обнімалася з байкерами на байк-шоу

Вона також пояснила, чому знялася оголеною на відпочинку на Мальдівах.

"Мальдівські фотографії були зроблені тому, що у мене є 12 днів на рік, коли я їду на відпочинок зимовий. Засмагати так, як мені подобається - в трусиках, топлес, шмоплесс, що хочу, те й роблю. Я свою дочку відправила за камінчиками, за черепашками. Тут Ренатік (Ренат Сафулін) до мене приїхав на відпочинок, жили ми прекрасно. Швиденько в руки йому даю мильничку - раз. Я викладаю в своєму блозі і пишу - ну, хлопці, ну, подивіться вже й відваліть", - сказала Волочкова.

Відверті фотографії коштували балерині членства в партії "Єдина Росія", але зоряна танцівниця називає інші причини: "Тітоньки почали кричати: член "Єдиної Росії" оголила свої груди! Хлопці, я кажу, "Я не член оголила, а груди! Це різні речі".

Зараз ви читаєте новину «Волочкова розповіла, навіщо оголює груди на публіку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути