вівторок, 02 жовтня 2012 09:23

Владислав Доронін пішов від Наомі Кемпбелл до російської моделі

Владислав Доронін пішов від Наомі Кемпбелл до російської моделі
Ім'я щасливиці не повідомляють, однак кажуть, що олігарх має намір з нею одружитися Фото: livestory.com.ua

Владислав Доронін розійшовся зі своєю давньою подругою, супермоделлю Наомі Кемпбелл. Кажуть, причиною розриву стала зустріч з якоюсь російською моделлю.

Світські хронікери завзято розлучають голову ради директорів холдингу Capital Group Владислава Дороніна і його давню кохану, "вічну наречену" Наомі Кемпбелл. Буквально днями в зарубіжних ЗМІ з'явилася новина, що нібито Доронін розважається з топ-моделлю Кейт Мосс на одному з елітних курортів. Репортери навіть опублікували кілька пікантних світлин, на яких Мосс і Доронін ніжно обнімаються і безтурботно сміються. Причому поруч навіть не було й тіні Кемпбелл. Однак незабаром сама Кейт спростувала ці чутки, заявивши, що між нею і Владиславом немає нічого, крім найніжнішої дружби.

Зараз же з'явилася інформація, що Доронін все ж пішов від Наомі Кемпбелл. На цей раз розлучницею називається якась російська модель. Ім'я щасливиці не повідомляють, однак кажуть, що олігарх має намір з нею одружитися. Проте ані сам Доронін, ані Кемпбелл поки ніяк не прокоментували цю інформацію. Між тим злі язики стверджують, що колишня дружина Дороніна Катерина, яку, власне, він і залишив заради Чорної пантери, радісно потирає руки.

Нагадаємо, раніше світські хронікери писали, що шлюб Владислава і Катерини зазнав невдачі задовго до зустрічі бізнесмена з супермоделлю. Однак це виявилося неправдою. Законна дружина Дороніна розповіла в інтерв'ю одному з видань, що була щаслива з Владиславом впродовж 24 років, доки на його обрії не з'явилася "розлучниця" Наомі Кемпбелл. Катерина не бажає давати розлучення чоловікові тому, що хоче зберегти шлюб. "Це смішно. Владислав одружений зі мною, і ми все ще пара. Наомі обманює себе, якщо думає, що зможе відібрати в мене чоловіка", - заявила Катерина в інтерв'ю одному з видань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Наомі Кемпбелл зруйнувала наш шлюб" - дружина Владислава Дороніна

Між тим багато світських хронікерів вже давно відзначили любов Дороніна до моделей. Як повідомляє видання, п'ять років російський бізнесмен зустрічався з манекенницею Карен Шонбахлер, в 2008 році він познайомився з Наомі Кемпбелл і навіть збирався зіграти весілля, проте саме через труднощі з розлученням з дружиною Катериною захід неодноразово переносився.

Зараз ви читаєте новину «Владислав Доронін пішов від Наомі Кемпбелл до російської моделі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути