пʼятниця, 29 липня 2016 11:03

Володимиру Гришку подарували бойового коня

Український оперний співак Володимир Гришко відсвяткував день народження. Свої 56 років вчора відзначив на китайському острові Макао. Саме в Піднебесній йому зробили розкішний подарунок. Привели монгольського степового коня. Співак назвав його Козаком.

Автор: фото надане Володимиром Гришком
 

"Як кажуть в народі: "Дарованому коню в зуби не заглядають". З радістю прийняв цей подарунок. Не цікавився, скільки він коштує, але він дуже дорогий. Ще не знаю, як його перевезу до України. Але поки є думка, що доставлю кораблем, - говорить Gazeta.ua Володимир Гришко. - У мене вже є кінь Вікінг. То тепер колекція поповниться ще одним екзотичним екземпляром".

Автор: фото надане Володимиром Гришком
 

Незвичний подарунок підніс директор місцевого кінного заводу. Гришко зворушив його виконанням пісні на китайській мові.

"Це справді царський подарунок. Це справжній монгольський степовий кінь. Він трохи більший за поні. Саме на таких, війська Чингісхана завойовували світ" - пояснив артист.

- Коли виступав в Гуанчжоу, шанувальники подарували цуценя породи хаскі. Собаки в Китаї у великій ціні і коштують від тисячі доларів. За паспортом собаку звуть "цу минь", що в перекладі з китайської - мудрий. Для нашої країни не зовсім звичне ім'я, тому я вирішив дати собаці іншу кличку. Її оберемо разом з дітьми. Вже потім поміняємо псині паспорт" - каже Володимир.

Автор: фото надане Володимиром Гришком
 

Читайте також: Гришко ледь не загинув в авіакатастрофі

Сім'я подарувала Володимиру Гришку на день народження символічний подарунок - вазон, який у народі називають "грошове дерево".

Зараз ви читаєте новину «Володимиру Гришку подарували бойового коня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути