четвер, 27 січня 2011 17:16

Володимир Зеленський не вважає себе "пузатим дядьком" у краватці

Володимир Зеленський не вважає себе "пузатим дядьком" у краватці

Колишній учасник КВК Володимир Зеленський, який створив на базі своєї команди "95 квартал" компанію, що випускає гумористичні телепрограми і фільми, розповів про стосунки всередині "Студії Квартал-95".

Якщо у працівника "Студії Квартал-95" виникає складність з отриманням кредиту на купівлю житла, оформлюється кредит на компанію.

"Багато хто вже ці кредити закрили, хтось у процесі. Смішно те, що ми всі один в одного поручителі. А відповідь на ваше запитання проста: я дуже люблю нашу компанію і всіх, хто в ній працює, і захищаю їхні інтереси. Я завжди хотів, аби люди отримували більше і всі були щасливі. Вони мені як родичі. І коли хтось від нас іде, для мене це особиста втрата. Хоча в сьогоднішньому світі це майже вже норма: плекаєш співробітника, він стає топовим автором і інша структура його перекуповує, але мені як і раніше прикро!", - розповів 32-річний Володимир Зеленський в інтерв'ю журналу Cosmopolitan.

За його словами, обійнявши посаду генерального продюсера українського телеканалу "Інтер", він не став "пузатим дядьком" з портфелем і в краватці.

"Ми, сподіваюся, перетворимо телебачення на творчу анархічну структуру. Якщо серйозно, то я займався виробництвом програм і до того, як мені дали цю "шапку Мономаха". Просто я це робив в рамках нашої "Студії Квартал-95", тепер наша компанія прийшла до управління каналом. А в моєму житті змінилося одне: я став спати на кілька годин менше", - поділився Володимир Зеленський.

LIVEstory.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Володимир Зеленський не вважає себе "пузатим дядьком" у краватці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути