вівторок, 14 лютого 2012 09:53

Вітні Х'юстон могли убити - ЗМІ

Вітні Х'юстон могли убити - ЗМІ

Відома артистка Вітні Х'юстон, чия смерть не розглядалася як насильницька з самого початку, насправді могла бути вбита. Співачку знайшли в ванні абсолютно одягненою, а постоялець, який проживає просто під її номером, стверджує, що його залило.

Висловився журналіст видання Forbes Роджер Фрідман, який товаришував з артисткою та її рідними протягом 25 років. Він сенсаційно заявив, що Вітні Х'юстон могли вбити, а з самою загибеллю співачки пов'язано багато дивацтв. Журналіст наводить слова власного джерела з готелю, де зупинилася артистка.

Працівник готелю повідомив, що Вітні Х'юстон весь вечір перед церемонією Grammy просиділа в своєму номері, готуючись до престижного нагородження. Артистка, одягнена в концертний костюм, була повністю готова вийти на сцену. Тим дивніше здається її бажання несподівано прийняти ванну, та ще й у тому самому костюмі, в якому її знайшли вже мертвою.

Те саме джерело Роджера Фрідмана заявило, що бачив номер покійної виконавиці, коли там робила огляд поліція. Його увагу привернув плазмовий телевізор, який був розбитий. Та й взагалі в номері явно простежувався безлад, немов би там хтось боровся.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Вітні Х'юстон померла після бурхливої вечірки - ЗМІ

Мало того, постоялець, який знімає номер в тому ж готелі, напередодні смерті Вітні Х'юстон поскаржився, що його апартаменти заливають зверху. Він упевнений, що саме з номера виконавиці лився справжній дощ прямо йому на голову. До слова, тієї ж версії дотримується і поліція.

Проте джерело журналіста стверджує, що витік стався не з номера Х'юстон, а з апартаментів одного з членів її команди. Роджер Фрідман не виключає, що співачку могли вбити, влаштувавши потоп, щоб замести сліди.

Дивно відреагували і поліцейські з медиками на екстрений дзвінок з готелю, де зупинилася зірка. Після виклику лікарі чомусь не відразу зрозуміли, що сталося. Тільки через десять хвилин після того, як охорона вже очистила від сторонніх вестибюль готелю, медики повідомили, що турбуватися нема про що, і церемонію вручення Grammy вирішено було не переривати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вітні Х'юстон померла від того ж "коктейлю" алкоголю і ліків, що й Майкл Джексон

"Я знаходився в цей час в залі, і розгубленість, в якій опинились організатори заходу, було одним з найбільш дивних видовищ, коли-небудь мною бачених", - пише Роджер Фрідман.

Між тим в номері покійної були знайдені сильнодіючі ліки, покликані знижувати стрес і заспокоювати нервову систему. Мова йде про препарат "Ксанакс" або, інакше, "Алпрозолам", який зазвичай прописується в США в якості заспокійливого. З'явилася версія, що саме через передозування цими ліками і могла померти Вітні Х'юстон.

Зараз ви читаєте новину «Вітні Х'юстон могли убити - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути