пʼятниця, 09 грудня 2011 11:19

Вінстона Черчілля назвали головним джентльменом Британії

Вінстона Черчілля назвали головним джентльменом Британії

У Великій Британії складений рейтинг головних джентльменів XX століття. У топ-лист увійшли п'ятьдесят британців - від політиків до спортсменів та акторів, пише The Daily Mail. В основу переліку лягли результати соціологічного опитування, в якому взяли участь близько чотирьох тисяч жителів Великої Британії.

Рейтинг джентльменів очолив сер Вінстон Черчілль, який займав пост прем'єр-міністра Великої Британії в роки Другої світової війни. У компанії, яка проводила соціологічне дослідження, відзначили, що вважають вибір учасників опитування більш ніж гідним.

Друге місце в топ-50 зайняв сер Девід Аттенборо, телеведучий і натураліст. 85-річний сер Девід є автором і режисером багатьох документальних програм і серіалів про природу. Нещодавно він представив глядачам цикл передач Frozen Planet про дику природу Арктики і Антарктики.

"Бронза" дісталася телеведучому і акторові Стівену Фраю, якого, як вважає видання, відзначили за його внесок у розвиток інтелектуального та комедійного телебачення. У список головних британських джентльменів також потрапили Девід Бекхем (9-е місце), Г'ю Грант (12-е місце), Г'ю Лорі (18-е місце), принц Гаррі (24-е місце), Брайан Феррі (37-е місце ), Роберт Паттінсон (43-е місце) і багато інших.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Черчілль запивав сніданок віскі та викурював сигару

Перша десятка рейтингу джентльменів виглядає так:

1. Сер Вінстон Черчілль

2. Сер Девід Аттенборо

3. Стівен Фрай

4. Принц Вільям

5. Колін Ферт

6. Девід Нівен

7. Роджер Мур

8. Майкл Кейн

9. Девід Бекхем

10. Брюс Форсайт

Зараз ви читаєте новину «Вінстона Черчілля назвали головним джентльменом Британії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути