понеділок, 09 квітня 2012 17:43

Валерія поділилася секретами стрункої фігури: 10 хвилин преса і відмова від вечері

Валерія поділилася секретами стрункої фігури: 10 хвилин преса і відмова від вечері
Співачка вже 20 років щодня займається фітнесом Фото: donbass.ua

Співачка Валерія щодня займається йогою і качає прес. Про це артистка розповіла Каті Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Я регулярно ходжу на бігові доріжки. Обов'язково вранці качаю прес 10 хвилин. Це святе. Просто сповзаю з ліжка і відразу переповзаю на килимок і качаю прес", - поділилася вона.

Крім того, співачка розповіла, що не їсть після 6 години вечора.

"Я в принципі всеїдна абсолютно. Але я намагаюся харчуватися правильно. Я повноцінно обідаю. У мене немає якихось заборонених продуктів абсолютно. Я просто не їм ввечері. Після концерту наприклад я ніколи не вечеряю. Якщо раптом ми йдемо кудись з друзями, то не будеш же сидіти білою вороною, тренувати свою силу волю і протиставляти себе всім іншим. Якщо я ввечері їм, я їм тільки білок, ні з чим не змішую. Припустимо можу їсти креветки на грилі або шматок риби і просто зелений чай. Ти начебто в процесі, ти ніби їси, сидиш разом з усіма, але фігура від цього не страждає", - підкреслила Валерія.

Також артистка розповіла, як зберігає свою красу.

"Я не викурила жодної сигарети у своєму житті, я абсолютна байдужа до алкоголю. Це вже багато. 20 років так я точно займаюся щодня. Просто в різні періоди я займалася різними видами фітнесу", - підкреслила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мене різали, били, стріляли" - Валерія про шлюб з Олександром Шульгіним

Між тим, співачка зізналася, що робила ін'єкції ботокса.

"Теоретично я не проти ботокса. Але мені здається, коли артист цим користується, то заморожується міміка. Ось у мене морщиться чоло, ну і нехай воно морщиться. Коли я сміюся, у мене з'являються промінчики навколо очей, але вони є у кожної людини. Як мені сказала моя косметолог: "Обличчя без зморшок буває тільки у даунів, тому що ніяких емоцій". Взагалі зморшки говорять про наш багатий світ. Я пробувала, але в мікродозах. Але я всього цього боюся, а ще більше боїться мій чоловік", - зізналася Валерія.

Зараз ви читаєте новину «Валерія поділилася секретами стрункої фігури: 10 хвилин преса і відмова від вечері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути