Ексклюзиви
вівторок, 25 грудня 2012 14:26

Вагітна Жанна Фріске показала трохи оголеного тіла

Популярна співачка Жанна Фріске в останні пару місяців намагається не з'являтися на публіці. За чутками, артистка чекає на первістка, і зараз у неї немає настрою читати критичні зауваження з приводу фігури. Але блиснути тілом Жанна все ж не проти. Днями в Мережі з'явилися еротичні знімки.

Відома співачка взяла участь у спеціальній фотосесії В'ячеслава Філіппова для проекту "Я люблю себе справжню". Фріске в компанії Ксенії Раппопорт, Юлії Бордовських та інших популярних дам позувала в дещо відвертому вигляді, щоб продемонструвати натуральну красу.

"Героїні проекту зовсім різні, але всі вони - красиві, розумні, талановиті й успішні жінки, які переконані, що регулярний догляд за собою, любов до власного тіла і впевненість у собі можуть зробити привабливою кожну", - пояснили творці фотосесій.

ФОТОРЕПОРТАЖ: У Мережу потрапили фото вагітної Жанни Фріске

Жанна позувала у симпатичній міні-сукні з тонкими бретельками, яка прекрасно підкреслює її стрункі ноги і витончені плечі. А ось лінію талії співачка прикривала. За припущеннями світських оглядачів, фотосесія проходила в той час, коли зірка була на другому триместрі вагітності.

Цікаво, що чутки про свій цікавий стан Фріске досі не підтверджує. А її охоронці категорично забороняють зараз папараці робити фото Жанни, оскільки кругленький живіт видно неозброєним оком.

Коли виконавиця має намір піти у декретну відпустку, поки не ясно.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Жанна Фріске показала трохи оголеного тіла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути