пʼятниця, 16 грудня 2011 19:16

У Кульбаби вкрали всі коштовності

У Кульбаби вкрали всі коштовності

Телеведуча Валерія Крук, вона ж Кульбаба, півтора місяці тому повернулася із безлюдного острова. Там вона знімалась в реаліті-шоу "Останній герой".

"Адаптація до міста після безлюдного острова була жахливою. Мені незрозумілий був соціум, в якому ми живимо. Тому я цілий тиждень ні з ким не спілкувалася. Друге - це змінилися мої цінності. Наприклад, тепер буду відрощувати своє натуральне волосся і не буду його зафарбовувати", - пообіцяла Кульбаба.

На острові дівчині дуже хотілося їсти.

"Страшнішого за голод там не було нічого. Нам довелося пристосовуватися до того, що їжі просто нема. Тому я схудла на сім кіло. Але коли повернулася, то набрала не сім, а десять. Не те, що я багато їла. На фоні всього стресу організм поглинав більше, ніж зазвичай. Також важко було переносити холод і вологу. Через дуже вологий клімат навіть чисті речі були мокрі", - зауважила Валерія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На М1 знайшли нову Кульбабу

Після острова у телеведучої всі матеріальні блага відійшли на другий план. На першому постали людські якості.

"Поки я була на острові мою квартиру пограбували. Вкрали всі коштовності. Звичайно, я викликала міліцію, вони зняли всі відбитки, але друзі, які були в схожій ситуації, мені порадили нікого не шукати. Зрозуміло, що це був хтось зі своїх, які знали де що лежить. Але я ні на кого не можу подумати, бо здається, що навколо мене тільки хороші люди. Но я не розчаровуюсь, бо в моєму житті буде ще багато свят, коли мені подарують ще більше, ніж було", - впевнена Валерія.

Зараз ви читаєте новину «У Кульбаби вкрали всі коштовності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути