понеділок, 01 квітня 2013 08:38

У крові Олени Перової виявили алкоголь

У крові Олени Перової виявили алкоголь
Олена Перова Фото: facebook.com perovaelena

Колишня учасниця музичної групи "Ліцей" та телеведуча Олена Перова, яка минулого тижня потрапила в ДТП у Москві, може позбутися прав. Справа в тому, що в її крові був виявлений алкоголь.

"У крові телеведучої було виявлено алкоголь", - сказали в правоохоронних органах. У групі оперативного інформування московського управління ДІБДР повідомили, що "дійсно, з медустанови прийшла довідка про те, що в крові постраждалої в ДТП на вулиці Образцова знаходився алкоголь. Був складений адміністративний протокол. Наступного тижня матеріал передадуть до суду".

Нагадаємо, Олена Перова потрапила в аварію біля будинку № 11 по вулиці Образцова. Популярна телеведуча на своїй іномарці рухалася по Новосущевському провулку і на повному ходу врізалася в Mercedes, що стояв на "аварійці".

Як з'ясувалося, поспіх Перової був обумовлений ??її візитом до психоаналітика. За ствердженням водія Mercedes, дівчина зробила спробу поїхати з місця ДТП і поводилася дивно. Незабаром до місця події прибула "швидка допомога". В результаті зіткнення колись популярна виконавиця отримала серйозні травми. З забоєм грудної клітки та плеча артистку доставили в НДІ швидкої допомоги імені Скліфосовського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психіатри допомогли Олені Перовій після ДТП і спроби суїциду

Примітно, що артистку доставили в психосоматичне відділення однієї з провідних клінік Москви, куди зазвичай кладуть тих, хто намагався звести рахунки з життям. Виявилося, що у Перової всі руки були в крові від порізів. "Після ДТП пацієнтка надійшла в наш інститут, їй була надана необхідна допомога", - розповів представник адміністрації НДІ швидкої допомоги імені Скліфосовського.

Зараз ви читаєте новину «У крові Олени Перової виявили алкоголь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути