пʼятниця, 16 вересня 2016 18:45

До ювілею Єлизавети ІІ на показ виставили її найкращі сукні
28

Фото: Reuters

Виставка одягу королеви Великобританії Єлизавети ІІ готується у Віндзорському замку до її 90-річного ювілея.

Весільне вбрання, церемоніальний одяг, дитячі костюми входять до виставки, яка називається A Reign: 90 Years Of Style From The Queen's Wardrobe.

Серед одягу вбрання, яке одягали підлітками принцеса Єлизавета та її сестра Маргарет, коли були підлітками. Дівчата грали у виставі "Аладін", Єлизавета була у кремових шовкових панталонах та рожево-білому топі і грала чоловічу роль, а Маргарет виконувала роль принцеси у червоній сукні з золотим китайським жакетом.

На виставці, до речі, покажуть єдиний капелюх, який одягала королева для їзди верхи, який потім змінила на стильні хустки, які одягає під час кінних прогулянок у Windsor Great Park.

Читайте також: Кронпринцесу Меррі назвали найстильнішою королівською особою

"Катання на конях це ключ до особистого життя королеви. Адже крім офіційних суконь, ми вперше бачимо її форму для їзди верхи", - говорить куратор виставки Каролін де Гато.

Також на виставці є вбрання, в якому королева була на весіллі своїх дітей

"Це був перший раз, один з рідкісних випадків, коли королева одягала сукню, яку б назвали "писком моди", - сказала куратор про вбрання Єлизавети, в якому вона була на весіллі Графа і графині Весекських, Едварда і Софі.

Місце проведення виставки обрали не випадково.

"Віндзорський замок дуже важливий для королеви, тому що вона проводить тут вихідні. Говорять, що Лондон - це офіс, а Віндзор - дім. Тут більш розслаблена атмосфера. Вона може бути вдома, може кататися на авто чи конях, все що вона любить робити, у вас є можливість побачити гламурний бік, вечірні сукні, офіційне вбрання, дитяче вбрання, повсякденне. Це дещо біографічно, виставка показує різні аспекти життя у Віндзорі", - говорить куратор.

Зараз ви читаєте новину «До ювілею Єлизавети ІІ на показ виставили її найкращі сукні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути