неділя, 01 грудня 2013 22:26

Український хореограф підготує шоу для сочинської Олімпіади

Автор: фото: tsn.ua/
 

Росія активно готується до Олімпіади 2014 у Сочі і українські танцівники теж зможуть взяти учать у цій події. Про це стало відомо від кореспондентів ТСН Особливе на каналі 1+1.

Оргкомітет сочинської олімпіади довірив київському хореографу Олександру Лещенку поставити шоу церемонії відкриття тривалістю у 13 хвилин за мотивами роману відомого російського письменника Льва Толстого "Війна та Мир". Хореограф відомий за участю у проекті "Танцюю для тебе" на каналі 1+1 має відтворити сцену з літературного шедевру, а саме перший бал Наташі Ростової.

Разом з Олександром Лещенком над номером працюватиме хореограф Раду Поклітару.

У постановці буде задіяно 400 танцівників, самого Олександра Лещенка на сцені не буде, і він доки тримає в таємниці, хто візьме учать у номері, але запевняє, що всі будуть вражені масштабністю постановки та синхронністю рухів. Олександр Лещенко півтори місяці перед Олімпіадою проведе на репетиції у Сочі.

"Скоро готуємося  відправлятися і бомбити Росію і Сочі, і робити якісний продукт. Все буде дуже елегантно по-королівськи, все у наших руках, щоб всі дізналися, не тільки Кремль, а і весь світ, що ставили українці", - говорить Олександр Лещенко.

Нагадаємо, що нещодавно українці також відзначились і у написанні гімну до естафети олімпійського вогню  у Сочі.

Зараз ви читаєте новину «Український хореограф підготує шоу для сочинської Олімпіади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути