понеділок, 18 червня 2012 09:59

У сина Оззі Осборна діагностували розсіяний склероз

У сина Оззі Осборна діагностували розсіяний склероз
У 26-річного Джека два тижні тому народилася дочка Фото: kino.oboz.ua

Лікарі діагностували розсіяний склероз у 26-річного молодшого сина легендарного британського рок-музиканта і одного із засновників групи Black Sabbath, Оззі Осборна - Джека, повідомляє в понеділок телерадіокорпорація Бі-бі-сі.

Навесні цього року лікарі встановили у Джека Осборна зниження зору в правому оці на 60%, а незабаром після цього діагностували розсіяний склероз. Звістка обрушилося на молодого чоловіка всього через два тижні після народження дочки.

"Час був настільки невдалим! У мене тільки що народилася дитина, з роботою все складалося чудово. Я не міг перестати думати: чому саме зараз?", - розповів Джек Осборн в інтерв'ю одному з американських видань. Він також зазначив, що вирішив розповісти про страшний діагноз, щоб більше людей в світі дізналися про цю хворобу.

Розсіяний склероз - хронічне аутоімунне захворювання, при якому уражаються нервові волокна головного та спинного мозку, воно проявляється в низці неврологічних симптомів. При розсіяному склерозі у хворих спостерігаються порушення рухової активності, втрата мови, зору, порушення роботи головного мозку. На сьогоднішній день захворювання вважається невиліковним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оззі Осборн став дідусем

Джек Осборн прославився після участі в реаліті-шоу "Сімейка Осборнів", що виходило на телеканалі MTV з 2002 по 2005 рік. Після цього він працював, в основному, в якості музичного продюсера. У квітні цього року у Осборна і його нареченої Лізи Стелі народилася дочка.

Зараз ви читаєте новину «У сина Оззі Осборна діагностували розсіяний склероз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути