середа, 30 листопада 2011 13:19

У Козловського вкрали творчий багаж за вісім років

У Козловського вкрали творчий багаж за вісім років

Цього понеділка в співака Віталія Козловського вкрали чемодан із ноутбуком із всіма піснями.

"Це сталося на залізничному вокзалі в Києві. Наш звукорежисер залишив на хвилину чемодан, відійшов у бік, а коли повернувся, його вже не було", - розповіла Gazeta.ua Анастасія із прес-служби співака.

В чемодані окрім ноутбука із всіма мінусовками були всі треки пісень, мікрофон і вушні монітори, диски та мінідиски артиста.

"Окрім того там була ще важлива інформація Віталіка. Взагалі увесь музичний матеріал за вісім років роботи на сцені. Ми всі в шоці, але найбільше звичайно переживає наш звукорежисер. Віталіку ми подзвонили тоді, як він їхав на відпочинок в Ізраїль. Був якраз на під'їзді до аеропорту. Він поїхав, бо толку повертатися і що шукати? Уявіть який в нього там відпочинок. Ми вже заявили в міліцію. Нам сказали, що можна буде відшукати ноутбук за кодом, коли він вийде в Інтернет. Ми на це і сподіваємось, а поки відшуковуємо всі мінусовки, які можна знайти. Щоправда, там є такі, які знайти вже нереально. А у Віталіка четвертого грудня концерт", - підкреслює Анастасія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віталій Козловський не одягає одяг більше п'яти разів

Менеджмент Козловського просить повернути втрачений чемодан за винагороду.

Зараз ви читаєте новину «У Козловського вкрали творчий багаж за вісім років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути