субота, 30 січня 2016 04:14

Тіна Кароль розповіла, на що витратила гроші з Нової Хвилі

Автор: goloskarpat.info
 

Співачка Тіна Кароль свого часу виграла 50 тисяч доларів на конкурсі "Нова Хвиля", куди витратила гроші розповіла у передачі "Світське життя" на тлеканалі 1+1.

"Це і зараз величезні гроші, - говорить Тіна Кароль і зізнається, що гроші витартила на перший кліп - Мета поїздки на Нову Хвилю була у мене зовсім інша і не було в думках ніяких гроші- не гроші. У мене не є пристрасті до грошей, я їх не тримаю"

"Скільки я загубила капелюхів в цей момент. Я потім виступала з цим номером, кидала капелюх в зал і хтось забирав, капелюх кожного концерту новий був", - говорить Тіна про номер під пісню I feel good, який виконала на Новій Хвилі.

10 років Кароль співала у оркестрі Збройних Сил України. Співачка пригадала, як виступала у військових частинах.

"Я з ними їздила. Виступала по військових частинах - була дівчиною у військовій частині - ну хто там думає, хлопці давно дівчат не бачили. Я у міні-спідниці, туфляї виходжу, вони починають свистіти, тупати ногами", - пригадує Тіна Кароль.

Нагадаємо, Тіна Кароль заробила перші гроші колядуючи у маленькому віці.

"Перші свої гроші заробила колядуванням на жуйки та цукерки. Виходила зі своїми сусідками зі своєї квартири і ми йшли по бельетажному будинку. Нам по копійчині давали і я співала. Тоді я ще не мріяла про співочу кар'єру - мені було років 7-8. Захотіла бути співачкою пізно, у років 12. Це для дітей, які сьогодні співають у проекті "голос. діти" дуже пізно", - говорить зірка.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль розповіла, на що витратила гроші з Нової Хвилі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути