субота, 30 серпня 2014 13:49

Святослав Вакарчук розповів про традиції "Океану Ельзи"

Автор: texty.org.ua
 

Гурт "Океан Ельзи" дав великий концерт у Львові в День Незалежності, Святослав Вакарчук у інтерв'ю в передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1 розкрив не тільки секрети колективу, а і розповів, про своє військове звання.

"Якщо прийде повістка я прийду і зареєструюся. У мене була військова кафедра, я лейтенант запасу, я маю достатньо не війську військову спеціальність, я мав добру англійську мову я навчався, де була розвідка, психологічна боротьба з рештою з цим я і займаюсь", - сказав Святослав Вакарчук.

За словами співака, в гурті існують певні традиції, яких вони дотримують перед виступом.

"Мої особисті традиції я залишу при собі. Але насправді у мене є традиція яка є спільна для групи, нам треба обов'язково потриматися один за одного, спочатку ми придумали таку традицію досить банальну, відому всім: рух, коли нам треба всім потриматися за руки, потім коли у нас змінився склад, ми ще додали традицію, коли всі тримаються за плечі потім ми додали ще одну традицію, ми обговорюємо речі про які я не можу тут говорити", - сказав Святослав Вакарчук.

Лідер "Океану Ельзи" розповів, що батьки не завжди відвідують його концерти.

"Не завжди до речі, це останнім часом, колись був такий момент, коли тато не ходив на мої концерти. Його перший концерт, який він відвідав був концерт з симфонічним оркестром у палаці Україна, який відбувся, якщо мені не зраджує пам'ять в 2002 році. До того хоча "Океан Ельзи" вже роки 3 активно гастролював, концерти і в Львові і в Києві, він не ходив ніколи, а мама навпаки ходила з перших концертів, з перших клубних виступів, які відбувались у Львові з 1995 року", - сказав зірка.

Звичка закривати очі на сцені досить цікавого походження.

"До речі я почав очі закривати на початку свідомо, а потім зрозумів що це допомагає добре співати, тому, що, коли я виходив на сцену, я дуже стидався і не знав куди діти очі, це видно по перших наших записах не знаєш куди діти очі: закрий, до речі Том Йорк, я дивлюсь з Radiohead постійно співає з закритими очима", - сказав Вакарчук і додав, - випробування грошима, владою і славою вони ж дуже серйозні і це треба мати сильний характер бути практично святим щоб ніяк на це не реагувати. Але від отрути в старі часи королі робили так, щоб їх не отруїли - по-трошки, по-трошки і якщо ти звикаєш, то починаєш жити нормально", - сказав Святослав Вакарчук.

Зараз ви читаєте новину «Святослав Вакарчук розповів про традиції "Океану Ельзи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути