субота, 28 лютого 2015 11:57

Святослав Вакарчук хоче відмовитись від м'яса

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук намагається відмовитись від м'яса, про це він розповів у передачі "Світське життя".

"Є у мене дурнувата мрія, я стараюсь їсти менше м'яса, ось думаю може поставити собі такий рубіж жити без м'яса. Якщо мені захочеться, мені це легко піде, то буду це робити, а якщо захочеться м'яса, то з радістю знову бути їсти, поки що я їм м'ясо раз на тиждень", - говорить Святослав Вакарчук.

Серед інших мрій співака побувати на концерті AC/DC.

"Я б хотів побувати на концерті AC/DC тому що я вважаю що у них сильна енергія. Я не є фанатом гурту, я швидше їх поважаю, ніж люблю, просто мені цікаво. Нещодавно був на Гребєнщикові, я там не танцював у фан зоні. На Басті, був танцював. Мені подобається, здається класна група, така енергія в них, якісна музика", - говорить музикант.

Святослав Вакарчук скоро відзначатиме ювілей, 40 років і не має забобонів стосовно цього приводу.

"Я до всіх цих забобонів ставлюся абсолютно спокійно. Це те як на Прощену Неділю всі пишуть: "вибачте мене", я не розумію, і навіть якщо щось і сталося навіщо чекати цього дня. Чому ми так любим ці правила, свята? Чому піст - то обов'язково не можна пити, чого не пити цілий рік, чому не їсти м'яса? Я не розумію цього", - говорить співак

Зараз ви читаєте новину «Святослав Вакарчук хоче відмовитись від м'яса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути