четвер, 15 грудня 2011 10:31

Сварки Денисової та Кривошапка були з кров'ю і синцями

Сварки Денисової та Кривошапка були з кров'ю і синцями

Хореограф і суддя шоу "Танцюють всі!" Тетяна Денисова вперше розповіла про те, як руйнувалися їхні родинні стосунки з фіналістом першого сезону шоу Х-фактор Олександром Кривошапком, передає ТСН.

"У нас таке відбувається кожного тижня: повний розрив, а потім знову надія на те, що все можна зберегти, і що ми сильні, і що ми зможемо протистояти всьому світу", - зізналася Тетяна Денисова.

За її словами, їхні стосунки не сприймають оточуючі і все складніше стає зберігати любов.

"Причому чим далі заходить, тим категоричніше проявляється це небажання навколишніх: і в сім'ях, і на роботі, і серед друзів. Все дійшло до того, що наші родичі вже в ультимативній формі наполягають на розриві. Ніхто не вірить у наш союз", - поділилася Тетяна Денисова.

Крім того, Олександра дуже образило, що Таня не сприймала його як чоловіка, який в змозі утримувати сім'ю.

"Він хотів, щоб я повністю належала йому. Якби у мене не було дитини, можливо, я і поставила б хрест на своїй кар'єрі і сконцентрувалася на кар'єрі Саші, стала б адміністратором, продюсером. Я не звикла в чомусь собі відмовляти, я завжди забезпечувала себе сама і ні в кого нічого не просила. І ось так раптом, в 30 років, взяти і сісти на чиюсь шию!", - каже Тетяна Денисова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина до крові дряпала Кривошапка

Зараз вона займається своїми проектами і зовсім не хоче сидіти вдома, як цього від неї вимагає амбітний Кривошапко.

"Якщо раніше я їздила з Сашою на всі концерти, то в якийсь момент все це різко припинилося, він залишився без мене. Ми роз'їжджалися в різні боки, ці нескінченні ревнощі, нічні дзвінки один одному, недовіра..."

Сварки у подружжя були емоційними - з кров'ю і синцями, таким же пристрасним було і примирення. Однак, схоже, в цей союз перестали вірити навіть самі закохані.

"Ми вже три місяці не живемо разом. Звичайно ж, розлучення було неминучим, це лише питання часу", - не приховує Тетяна Денисова.

Зараз ви читаєте новину «Сварки Денисової та Кривошапка були з кров'ю і синцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути