середа, 14 березня 2012 11:49

Стриптизерка Козловського оголила груди
7

Фото: Фото: Luxury

Співачка і стриптизерка Варда знялася в еротичній фотосесії для журналу Luxury. Нова партнерка по творчості Віталія Козловського в супровідному інтерв'ю виданню розповіла про свою творчість та сім'ю.

"У мене інтернаціональна сім'я - тато вірменин, а мама марійка. Папа переїхав в Україну і познайомився з моєю мамою, і я народилася вже в Україні, в місті Кривий Ріг. Я шоста з семи дітей і наймолодша дочка. Батько назвав мене на честь своєї матері Вардануш, що в перекладі означає "сластолюбна троянда", - поділилася співачка.

Дівчина розповіла, що її професійна діяльність саме в сфері танцю почалася в 16 років.

"Саме тоді я закохалася в pole-dance. Красива пластика, злиття з музикою, артистизм, неймовірні костюми - все це я могла втілювати в життя в одному танці. Відчувши в собі сили, я почала брати участь в конкурсах. Так в 15 з 15 чемпіонатів я завоювала перші місця. На сьогоднішній день pole-dance завоював любов жінок по всьому світу і вже зараз існує величезна кількість офіційно зареєстрованих федерацій цього красивого спорту", - зазначила вона.

ФОТОРЕПОРТАЖ: У новому кліпі Козловський роздягнув колишню стриптизерку

Між тим, Варда поділилася, що збирається з Віталієм Козловським відвідати Вірменію.

"Для початку ми з Віталієм Козловським презентуємо наш дует і програму в Києві, а далі в наших планах Вірменія. Саме вона нас звела з Віталієм. Ми познайомилися, і в розмові з'ясувалося, що у Віталіка вірменське коріння, а я давно мріяла записати пісню вірменською мовою - цю обіцянку я дала татові", - підкреслила вона.

Зараз ви читаєте новину «Стриптизерка Козловського оголила груди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути