пʼятниця, 13 травня 2011 14:00

Стас Шурінс кинув палити

Стас Шурінс кинув палити

Переможець "Фабрики зірок" 21-річний Стас Шурінс кинув палити.

"Шостого квітня кинув палити. Після уроку вокалу, вирішив привести свій організм в тонус і голосові зв'язки в тому числі. Зрозумів, що цигарки заважають. Кидав палити дуже просто, без яких-небудь ломок, мук і погроз совісті. Ввечері, четвертого квітня, викурив останню цигарку, а наступного ранку прокинувся як в нічому не бувало. І мені не хочеться курити зараз, коли наприклад, чую запах тютюнового диму", - зауважив співак.

"Я ж розумію, для чого я це зробив. Бо набагато краще себе почуваю. Нема задишки, від мене не тхне, як із погрібної ями, я став краще співати, бо розширився діапазон і вранці не болить голова. До того курив 2,5 роки", - зазначив Шурінс.

Співак танцює в проекті "Танці з зірками". Вже дійшов до фіналу.

"В принципі танцюю непогано, тому гріх жалітися на це. Але за тиждень репетиції танцюристом відчуваю себе лише в суботу вдень перед ефіром. Зараз репетируємо самбу. Це специфічний танець із латинської програми, де треба, щоб були пружини в ногах, а тут рука на верх, а тут вже назад. І я просто не встигаю це виучувати. Починаю відчувати себе незграбою", - наголосив Шурінс.

Окрім танців він ходить на вечірки, а нещодавно був в кінотеатрі на фільмі жахів "Астрал".

"Після того фільму боявся ще протягом чотирьох годин. Момент, коли дружина дивиться на чоловіка, а від нього починає виглядати якась незрозуміла мордочка, ввижався ще довго. В кінотеатрі всі так. Ну і я кричав", - розповів співак.

Зараз ви читаєте новину «Стас Шурінс кинув палити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути