четвер, 26 травня 2016 15:30

Стало відомо, кому залишив свій спадок Алан Рікман

Стало відомо, кому залишив свій спадок Алан Рікман
korrespondent.net

Через чотири місяці після смерті Алана Рікмана оприлюднено його заповіт. 25 травня 2016 року копії документів потрапили в розпорядження представників ЗМІ. З паперів, як повідомляє Daily Mail, відомо, що за роки своєї активної діяльності актор зібрав 4 мільйони фунтів стерлінгів. Всю суму зірка франшизи "Гаррі Поттер" вирішив не заповідати тільки сім'ї, а "розбив" її на кілька частин.

Так, згідно з документами, єдину дружину Алана, з якою він прожив у щасливому шлюбі 50 років, він залишив понад 3,5 мільйони. Гроші, що залишилися Рікман розділив між племінниками (всього 75 тисяч), а також заповів зробити благодійні внески: по 25 тисяч отримають Королівська академія драматичного мистецтва, компанія Sponsored Arts for Education, фонд досліджень в області лицьової хірургії SavingFaces і Міжнародний фонд підтримки акторів. Відомо, що немов передчуваючи наближення кінця, 69-річний Рікман написав заповіт за три місяці до смерті. Поки оприлюднено розпорядження по основним фінансам Рікмана, що знаходяться в Британії, а інформація щодо його активів в США і Італії буде повідомлена окремо.

Нагадаємо, Алан Рікман помер у віці 69 років від раку в січні цього року. Актор надовго запам'ятається глядачам більш ніж по 60 ролям, серед яких як комедійні ролі, так і драматичні.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, кому залишив свій спадок Алан Рікман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути