четвер, 01 грудня 2011 15:14

"Справжня дочка" Елвіса Преслі хоче від сім'ї співака $130 млн

"Справжня дочка" Елвіса Преслі хоче від сім'ї співака $130 млн

Шведка подала в суд на спадкоємців Елвіса Преслі і зажадала у них компенсацію в розмірі 130 мільйонів доларів. Ліза Йохансен стверджує, що саме вона є справжньою дочкою музиканта, а його сім'я протягом багатьох років намагалася приховати цей факт, пише Billboard. Йохансен звинуватила спадкоємців короля рок-н-ролу в наклепі і нанесенні їй моральної шкоди.

Вперше ім'я Лізи Йохансен потрапило в пресу в 1998 році, коли вона випустила книгу мемуарів "Я, Ліза Марія: Справжня історія справжньої дочки Елвіса Преслі" (I, Lisa Marie: The True Story of Elvis Presley's Real Daughter).

В автобіографії жінка стверджувала, що після смерті Преслі в 1977 році вона була перевезена матір'ю, Присциллою, до Швеції з міркувань безпеки. В інтерв'ю газеті Aftonbladet в 1999 році Йохансен розповідала, що виросла в передмісті Стокгольму. За словами жінки, їй було наказано перебувати в Швеції до 25 років, пише The Local.

Весь той час, що Йохансен перебувала в Швеції, Ліза Марія Преслі, яка вважається єдиною законною дитиною короля рок-н-ролу, нібито спеціально видавала себе за справжню дочку музиканта, хоча насправді нею не є.

Книга "Я, Ліза Марія: Справжня історія цієї дочці Елвіса Преслі" спочатку користувалася великим попитом, проте в 2000 році інтерес до неї почав спадати, оскільки Йохансен відмовилася пройти ДНК-тест на встановлення спорідненості з Преслі. За те, що книга перестала продаватися, видавець подав на Йохансен в суд.

Зараз же шведка стверджує, що здала необхідні аналізи, і доклала їхні результати до позову. Заява була подана до суду Теннессі. Як скоро суд приступить до розгляду документу, і як сім'я Елвіса Преслі відреагувала на заяви Лізи Йохансен, невідомо.

Дочка Елвіса Преслі Ліза Марія народилася 1 лютого 1968 року. Незабаром після її народження, в 1972 році її батьки вирішили розлучитися, і в 1973 році розірвали шлюб офіційно. Після розлучення Ліза Марія залишилася з матір'ю, але часто відвідувала батька.

Зараз ви читаєте новину «"Справжня дочка" Елвіса Преслі хоче від сім'ї співака $130 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути