понеділок, 19 березня 2012 16:21

"Шоу-бізнес зламав моє життя" — Могилевська

"Шоу-бізнес зламав моє життя" — Могилевська

Наталка Могилевська раніше 11 вечора додому не повертається. Про це співачка розповіла в програмі "ТСН.Особливе".

"У мене іноді відчуття, що мене покарали. Цей шоу-бізнес це якась манлива іграшка, яка напевно зламала моє особисте життя", - зізналась артистка.

Вона швидко закохувалася, і так само швидко розлучалася. Ані роман з танцюристом Владом Ямою, ані шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим щасливою її так і не зробив. Змінити Могилевську зумів лише бізнесмен Єгор Долінін. Він зробив з неї справжню леді, повідомляє ТСН.

"Живучи з Єгором, у мене гардероб змінився весь на брючні та спідничні костюми. Я відмовилася від усіх яскравих прикрас. Я була дійсно леді. Але мені було дуже нудно. Це не була я", - підкреслила вона.

Тож у цій ролі Наталка протрималася недовго, хоча досі шкодує, що стосунки з Єгором Долініним так і не переросли у щось серйозне. Бо відмовитися від роботи і стати домашньою жінкою Могилевська так і не змогла.

"Єгор найдостойніший з чоловіків. Я б дуже хотіла бути йому гарною дружиною. Але в мене не вийшло. Я так і не змогла відповісти собі на питання чому... Напевно найдостойніший чоловік у моєму житті. Прекрасний батько, дуже відповідальний і серйозний керівник. Гарний чоловік. Коханий чоловік. Чому не співпало внутрішнє моє відчуття готовності прийти в 7 вечора додому і бути справжньою подругою, справжньою дружиною...", - наголосила співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Всі шість цивільних чоловіків Наталії Могилевської були євреями

Могилевська дуже важко пережила розставання із Єгором. Зараз її серце залишається вільним. Наталка переконує, що нарешті для щастя їй більше не потрібні чоловіки. Тепер вона любить лише себе.

Між тим, співачка зізналась, що вона хоче стати матір'ю: "Я би хотіла стати матір'ю. Коли? Я вам нічого сказати не можу".

Зараз ви читаєте новину «"Шоу-бізнес зламав моє життя" — Могилевська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути