середа, 01 жовтня 2014 16:31

Солістка групи "Блєстящіє" дебютувала у якості викладача університету

Автор: weburg.net
 

Солістка групи "Блестящіє" Ксенія Новікова раніше повідомляла, що стала викладачем Московського Гуманітарного Університету. Тоді співачка відзначала, що приймальна комісія ще працює і запрошувала майбутніх студентів.

Сьогодні Ксенія дебютувала в цьому вузі в якості педагога. Вона готувалася до лекції весь тиждень.

"Сьогодні провела першу лекцію в Московському Гуманітарному Університеті з режисури концертних програм, - поділилася Ксенія. - Студенти порадували. Треба сказати, дивно було спершу опинитися по інший бік барикад! Але коли розумієш, що тебе слухають, та ще уважно, та ще питання по темі задають - стає шалено цікаво! І розумієш - не дарма весь тиждень готувалася! Початок покладено! Ура, друзі! ", - написала співачка.

Для свого педагогічного дебюту Новікова постаралася виглядати суворіше - вона наділа білу блузку з рюшами і чорні брюки, а також прибрала волосся в скромний пучок. Як годиться, Ксенія Андріївна завела журнал викладача. Нагадаємо, Новікова закінчила не тільки Державний музичний коледж естрадного та джазового мистецтва, але і режисерський факультет Московського державного університету культури і мистецтв.

Зараз ви читаєте новину «Солістка групи "Блєстящіє" дебютувала у якості викладача університету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути