середа, 11 липня 2012 13:57

Утриманка Олена Лоран подякувала коханцю за подарунки із бігбордів
9

Фото: Фото: Сергій Старостенко

23-річна киянка Олена Лоран повісила шість бігбордів на Оболонських Липках, де дякує 32-річному бізнесмену Андрію за капусту, шубу, машину, губи та відпочинок. Ці подарунки він подарував Олені за останні півтора місяця.

"Цією дорогою мій нинішній бойфренд їздить на роботу. Не знаю, бачив він чи ні, бо тільки сьогодні зранку полетів в Лондон. Платила за борди сама. Цифри не скажу, але коштує як хороша норкова шуба ($20 тис., - ред.). Народ по різному відреагував. Хтось пише "респект", а хтось матюкає. А мені все одно хто і що думає", - запевняє Олена.

Дівчина родом із Мелітополя Запорізької області. До Києва переїхала у 17 років, коли вступила на менеджера шоу-бізнесу в університет Поплавського.

"Мої батьки ніколи не пускали мене гуляти. Коли жила в Маріуполі в мене була лише одна дорога: школа, музична школа і будинок. Тато закривав мене в кімнаті і кричав: "Нікуди ти не підеш". Ми жили в приватному будинку і я втікала через вікно. Потім поверталася, дзвонила в двері, а він відкривав із великими очима питав: "Як?". І поки мої однокласники гуляли по дискотеках — я сиділа в соціальних мережах. Там почала знайомитися з чоловіками. Тільки я ніколи і нікому не писала. Вони самі на мене липли, як мухи на мед. Пам'ятаю, приїжджали на "Мерседасах" до мене в школу. На задньому сидінні купа м'яких іграшок. Однокласниці просто вмирали від заздрощів. Але вони мене постійно обзивали страшною. Через це з'явився комплекс і, коли ставала перед дзеркалом, хотіла змінити в собі все", - зізнається дівчина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Гуменюк здає чоловіка напрокат

Олена не приховує, що повністю змінила своє обличчя.

"Як цього соромитися, коли все видно. Я ж не можу на ці вареники сказати, що я їх не робила і вони натуральні. Вперше збільшила їх п'ять років тому. Закачала гіалуронову кислоту. Не знаю, що тоді мені вкололи, бо наступного дня прокинулась з температурою 40. Верхня губа діставала до носа, нижня до підборіддя. Але через три дні все пройшло. Потім переробила ніс, підборіддя і позавчора збільшила вилиці", - зауважує дівчина.

В житті вона все робить тільки для себе.

"От новий бойфренд просить: "Ну, не роби нічого. Ти мені і такою подобаєшся". А я відповідаю:"Зате я собі не подобаюсь. Ти ж не хочеш, щоб я ходила з настроєм "веее". Нє? Тоді мовчи і зроби вилиці". Але потім в мене знову був поганий настрій і він купив мені новий ноутбук за 10 тисяч гривень. А вчора сидимо з ним в ресторані і він питає: "Ну, що знову не так? Я тобі подарував ноутбук і вилиці. Може, ти ще щось хочеш?". Я сказала: "Бентлі". Якщо подарує "Лексус", засмучусь і не візьму", - зауважила Лоран.

Зараз ви читаєте новину «Утриманка Олена Лоран подякувала коханцю за подарунки із бігбордів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

398

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути