четвер, 15 грудня 2016 13:36

Спокуслива Віра Брежнєва продемонструвала розкішне тіло у спідньому
9

Фото: Соня Плакидюк

Найсексуальніша жінка Росії за версією чоловічого журналу, співачка Віра Брежнєва знялась для Love Book.

Це фотокнига бренду білизни, яка зібрала відомих українок, які погодились знятися у відвертій фотосесії в спільному спецпроекті Boudoir Lingerie Concept Store і L'Officiel Online.

Подарункове видання Love Book розкрило жіночність та сексуальність 10 жінок, фотографії яких супроводжуються історіями про те, що змушує їх серце битися частіше. Серед героїнь: Віра Брежнєва, Катерина Тейлор, Стелла Беньямінова, Ярослава Гресь, Христя Храновська, Єлизавета Юрушева, Олександра Олійник, Юлія Москаленко, Лідія Пфайпфер, Юліана Дементьєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Еріка Герцег у весільній сукні приміряла образ дівчини Бонда

"Я жінка. Я не уявляю собі життя без чоловіка. В принципі, я можу зробити все сама: і лампочки поміняти, і розетки перекрутити, мене цьому всьому навчив тато. Більше того, я вважаю, що будь-яка жінка повинна це вміти, адже, якщо їй щось знадобиться, вона самостійно впорається в будь-який момент. Я можу жити без чоловіка і все робити сама. Але я так не хочу. Мені так приємно, коли чоловік піклується про жінку, коли він допомагає їй. Коли я бачу, що цього не відбувається, завжди припускаю одно з двох: або чоловік сам по собі не з тих, хто піклується, або погано вихований. Мені здається, це абсолютно нормально: чоловік сильна стать, і чи це так важко - піклуватися про слабких?! Це ж дуже галантно і зворушливо. Для мене ці дрібниці мають значення, правда. І, знову ж, - я сильна все роблю сама, але тоді навіщо потрібен чоловік? Не даремно ж існують закони енергій, інь та янь - об'єднання двох початків. Для збереження гармонії ці дві енегії потрібно, щоб знаходились у балансі. Тому чоловік - моя життєва необхідність", - говорить Віра Брежнєва.

Зараз ви читаєте новину «Спокуслива Віра Брежнєва продемонструвала розкішне тіло у спідньому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути