середа, 02 листопада 2011 14:25

Собчак показала фото Волочкової з голими грудьми

Автор: Фото з Twitter Ксенії Собчак
 

Війна між Ксенією Собчак та Анастасією Волочковою все ніяк не вщухає, і навіть, навпаки, отримує бурхливий розвиток. Після того, як світська левиця Ксенія Собчак відвідала Большой театр відразу після реконструкції та сміливо станцювала на сцені, вона уїдливо зазначила, що першою стала саме вона, а не балерина.

"Сенсація! Тепер на питання, хто першим станцював на сцені Большого, відповідь очевидна - Собчак! Волочкова, помри!" - заявила Собчак. Проте Волочкова в боргу не залишилася і відповіла: "Те, що зробила Ксенія, назвати "станцювала" не можна. Я бачила її "танець" в Інтернеті: вона вискочила і, як коза, проскакала. Хіба можна творити на очах у людей таке безумство?"

За словами балерини, "людина просто розписується у своїй неповноцінності".

У свою чергу, Собчак розмістила у себе на сторінці в Twitter відвертий знімок Волочкової, на якому вона танцює в прозорій кофтині без спідньої білизни. При цьому фото супроводжувалося уїдливим написом: "Я не тільки "ІБАЛ", я ще встиг і сфотографувати. Керімов". Зазначимо, що раніше Волочкова випустила нову книгу "Я і бал".

Нагадаємо, в січні балерина вперше виклала пікантні фотографії у своєму блозі. "Коли знаходишся в настільки чарівному місці, як Мальдіви, одягатися не хочеться, навпаки, прагнеш все з себе зірвати і злитися з природою", - зазначила вона пізніше в блозі.

Зараз ви читаєте новину «Собчак показала фото Волочкової з голими грудьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути